Türkiye 6 Yeni Bot

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sadrazam tarafından 14 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sadrazam

Sadrazam User

18 [​IMG] │RÂМÂŻÂИ│VS│ÐΞNiŽ│ [​IMG]General [​IMG] 26,470,476

Türkiye 6 serverinde Avcı klanı olmak üzere biçok klan merkavaya benzer hile kullanıyor bunun hakında hiçbişey yapılmıyor belkiyapılıyor ama türkiye 6 da yapılmıyor artık yapılmasını istiyoruz bunun gibiler hile ile oynar elimde videolar felan var madem ibot kbot merkava o tür botlar kapatıldı yeni yeni botlar tıklama karıştırma hileleri çıkıyor bunlarada önlem yapmanızı isyitiyoruz

ДČ!мДѕ!Ź«XF»ѕДdяλŹДм

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Sistem 24 saat tarama yapmakta ve algıladığı tüm hile programları yakalanan gemıler süresiz kapanmaktadır ve her gecen gün yenılerı eklenıyor bız bunları sizlerden aldığımız bılgılerle önlerıne gecmekteyiz konu hakında yetkılılere rapor deceyiz

Keyifli forumlar

skayra1 bunu beğendi.
  3. Sadrazam

Sadrazam User

videolarda var onlarıda vereblirim ?

4. Şimdi Avcı klanının bir şey yaptığını görmedim ama KEJ klanından Zindan Ejderha'nın çok yüksek çaktığını hatırlıyorum 320k civarı sadece x4le. Ve bunu üst üste 3 defa vurması ve küsüratsız vurması beni şüphelendirdi...

5. Mr.User

Mr.User User

6-7 miyon yok küçük yazınca okunamıyor sanırsam, 6-7 MİLYON yaratık kesen gemıyı yakalayamıyan tarama sıstemine biz oyuncuların nasıl güveneceğimize inanıyorsunuz.

kaldı ki,

bunca zaman darkorbit bize şunu dedı durdu. Bize guvenin...

Güvendik durust hıle kullanamdan oynamaya gayret ettik sonuc,

darkorbit yakaladı hilecileri ARGe ve Geliştirmeleri sıfırladıalr.

Ne oldu sonucda?

Zor olan LF4leri 9 ve 10. irislerleri yaptılar. TP ve ŞP de bunun yanında Rutbe puanalrınıda super seviyelere cıkardılar...

Peki biz durustlere ne oldu?

kendi kendimizi sorguladık. Hata yapmışız dedik...

Bundan ders cıkartmamış gibi etkinlik var dediler yüzlerce kilometre yol yaptık. Gittik ki etkinlik iptal.

Sonuc olarak, Darkorbite asla ve asla bir daha ben Ali olarak güvenmem.

tarama var yok şuyumuz var yok buyumuz var.

6-7m yaratık kesen gemıyı kapatmadıgınzı surece hıkaye gibi geliyor savunmalarınız bana...

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  6. Bencede. O Zindan Ejderha kesinlikle Hile kullandığını düşünüyorum. Sonundada Sıralamada 1.likten baya bi aşağılara düştü sonra tekraradan kasarak 5.liğe çıktı.

Peki soruyorum oynamaya devam mı tamam mı ?

7. Sadrazam

Sadrazam User

Byler saten zindan ejderha banlandı bunu biliyorsunuzdur onunda argesi vesayre sıfırlandı merkavadan ama hani bu hile yeni ve o klanın çogu kullanıyor hergün tarama yapılıyor dediler ama palaviya diye bot çıkarmışlar tr3 de felan adamların gg si 10 binlerde tr6da gelelim dk klanında var o program ama halen bişey yapıldımı yok

8. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Konudaki isimleri editlemek baya vaktimi alacak uğraştırmayın beni bir şey biliyorsanız bunu supporta mesaj atınız ve kanıtlarınız veriniz . Tarama siztemine güveni olmayanlar için isterseniz deneyiniz bu zamana kadar yapılan güncellemelerle bot konusunu minumuma indirdik fakat oyun için değilde hile için para aharcamaya devam edildikçe bu gibi durumlarda olacaktır. Bizler hazırlıklıyız ve her türlü programla mücadele devam etmektedir.

Bir daha hatırlatayım burdan yazarken klan ve oyuncu ismi vermeyiniz.

İyi oyunlar

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.