TÜRKİYE 7

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 14 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizcede?

1. Evet yeni server gelmeli

16,7%
  2. Hayır gelmemeli

83,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Botlar kapansada botların yaptığı etkiler halen var Adamlar botlar kapanana kadar milyonlarca yaratık kesip yapmaları imkansız olan rütbeleri hiç çaba göstermeden sahip oldular Bannlamalar oldu ama bu oyunculara hiç bişi olmadı Diyeceğim madem öle yeni server açılsın Nasıl olsa botlar kapandı bu serverde herkes elinin hakkıyla sıralamasını rütbesini gemisini yapar Böle olması herkes için en iyisi olacak

Yaa server açılsın yada yaratık kesmede ilk 200 e güle güle diyin gemileri silin Doğruya doğru adam 7 m yaratık kesip general olmuş yaa Bizim klan general gemisi 1,5 m yaratık kesti general oldu siz düşünün

Bu gemileri sadece saimon kesmesi 1 m den fazla İnceleyin görün sizde biliyosunuz

Supportta yaratık kesme sıralamasını şikayet ediyorum struner lordaki yı rütbeden sildiler Saimon mordon da çıkarılsın diyorum Adam x2 haritasında botlar yaratık kesiyordu x3 , x4 de kesmiyordu diyor :D şakamısınız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 May 2014
  2. x-3 bakskın olmazdı botla haritalar ful olurdu goliler full olanalr x-2 de lordakia baırakmazdı

3. Saimonla mordon kaldırılırsa generallikten albaylığa düşecek oyuncuları bilirim

Gelmemeli diyenler zaten botcular onlara lafımız yok Ben botta değildim saimon mordon çok kestim dyenlerede 10 bin kestniz diyelim en yüksek oda merak etmeyin rütbeniz çok düşmez

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 May 2014
  4. KARANLIK

KARANLIK User

Yeni bir server açılması için kesinlikle diğer sunucuların yetersiz olması gerekli.Ancak şuan serverler için çok dolu demek yanlış olur o yüzden desteklediğimi söyleyemem.

Ayrıca lütfen hayır diyenler botçudur vb türü tartışma çıkarabilecek cümleler kurmayınız.Tekrarında ceza alırsınız.İyi forumlar.

5. 6KN

6KN User

millet (buna bende yakın zamanda dahil olcam inşalla) oyunu bırakıyo zaten darkorbitin fazla dayanacağını sanmıyorum ve konuya gelirsek -1

6. Npc kesme sıralamasında 84 üncü sıradayım ve 5 yıldır acemi albayım ( general olamadım)ve kimseyi suçlama gibi hakkınızda yok support zaten görevini yapıyor tr7 ye gelince zaten serverler bomboş gerek varmı olmadıgını konuyu açanda gayet iyi biliyor.

7. Merhaba ,

İlk olarak sadece tek bir server'a istinaden birşey yapılamaz. Genel olarak zaten bir çok mücadele verilmektedir.

Şu anda zaten bu tür programları kullananlar kalmadı eğer kullananlar varsa da mutlaka gereken cezaları alacaklardır.

Son yapılan değişiklik ile illegal program kullandığı tespit edilen kişilerin hesapları kapatılmaktadır. Süreli cezalar yok artık süresiz olarak kapatılıyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.