Türkiye Maçı.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DERTLİ•REİS[HEJA] tarafından 25 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben x3'de 35k urididum çektim, maçda 2-1 türkiye yendi.. 2katı ödül gelecekmi ve nemzan gelecek ödül . teşekkürler iyi forumlar.

2. Merhaba ,

Maç bittikten sonra bir aksilik olmazsa en kısa zamanda aktarılır.

Futbol Bonus Sistemi

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

3. Hayır henüz gelmedi bana neden. acaba

4. Merhaba ,

Verdiğim konuyu incelediyseniz 1 gol atılmış olsa katlama olmadığını ve en az 2 gol atılırsa 2 katı olacağı yazıyor. Fakat süreler değişebildiği için yada daha farklı bir nedenden dolayı süre bilgisi yok. Gün içinde tekrar gerekli bilgilerinizle support ile iletişim kurabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Drowhake

Drowhake User

Bu arada 48 saat içinde gönderiliyor biraz sabır.

6. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

X3 Saati ile Maç saati aynı anda başladı. Saat 8'de ve sonrasında benim bildiğim maç ile ilgili etkinlik bitmişti bu yüzden gelmemiş olabilir.

Bilgi: • Satın alım işleminin maçın başlama vuruşundan önce tamamlanması gerekmektedir.

Keyifli forumlar.

7. O uridiumu bekleme kardeşim sen.Çünkü maç etkinliği bittikten sonra x3 başladı.Sen x3'de uridium aldım diyorsun ve maç ile alakan kalmadığını kendin belirtiyorsun.Çünkü maçın başlama düdüğü ile birlikte etkinlik biter

8. kardşim saniye farkıyla kaçırmış olabilirsin yada bekle gelir gelmezse support

9. -#SAMET#-

-#SAMET#- User

Gerekli Cevap verilmiş _-vurgun-_
    moderatörüm kilitlenmesi uygundur.

10. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gereklı bılgı verılmiş kılıtlnmesı uygundur

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.