Türkiye Ofisi Neden Kapatıldı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 29 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Düşündürücü :confused:o_O:rolleyes:

2. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

Aklımda deli sorular :rolleyes: Vaziyet al buralar karışacak gibi :p

Aydın_36 bunu beğendi.

3. Valla ben kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyorum bana ucu dokunmadığı sürece sorun yok.

Gelip burada hala beni saçma sapan şeylerle suçlayacak adam varsa Allahından bulsun başka bir şey demem.

4. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

Ammaaan boşver salla gitsin bende bundan sonra bi karar aldım ne halleri varsa görsünler bundan sonra canım sıkıldıkça girer bi şikayetlenmeleri görür stress atar çıkarım en iyisi valla iyiki emekli olmuşum keşke seni daha önceleri dinleseydim :D

5. Hocam isim neydi ?

ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ bunu beğendi.
  6. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

Furkan ama şu eski furkan bey değil heee :) yanlış anlaşılma olmasın :D

Son düzenlenen: 29 Temmuz 2018

7. Ben sana dedim demi furkan :D

Sen dedin TR3 e yeniden başlayacam gemi yapacam edecem dedin dinlemedin :D

Bak forumu bile öldürdüler. Eskiden eser yok artık yani kimse kusura bakmasında benle o kadar dalga geçen oldu bak ne oldu şimdi dediklerim tek tek çıkıyor mu ? Çıkıyor ? Eee sonuç ? Yıllarca boşuna uğraştık ama sağlık olsun en azından haklılığım ortada şimdi isteyen istediği gibi oynasın davul zurna çalsın oyun batmış mı batmış.

Oyunda oyuncu var mı ? Yok...

Şimdi oyunu eleştirdiler diye ırkçılıktan bann yiyen elemanlar gördüm global discorddan aman aman oyuna laf uzatmak bile haram zıkkım zehir olmuş yazık yani ne diyelim birde sözde fairplay hareketleri ile oyuncu kazanacaklarını iddia ediyorlar.

Ne yapalım artık batan gemi battı bundan sonra el değiştirir bu kıvamda devam eder işin kaymağını yiyenler çekti gitti şimdi dibini sıyıranlar kaldı.

Bu şirketten eskiden kendine Araba bile alanlar oldu türlü yolsuzluklarla tabi bunlar hiç gün yüzüne çıkmadı bir yere kadar... Mavi admin olayını bilen bilir adam klanını besledi paso sonra davalık oldu benim bildiğim 2009 yılıydı galiba. (Bu kısmı kimseye ithafen söylemiyorum sadece geçmişte yaşanan bir olaya dem vuruyorum)

O yüzden dini imanı para olmuş insanlardan korkacaksın bu insanlar anasını babasını para için satar senide soyar hayatına devam eder. Hayatta en büyük aldığım ders budur.

Aydın_36 ve ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ bunu beğendi.
  8. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

O fair play i hiç söyleme :D adamlar hem bot kullanıyor gemileri açılıyor hemde tazminat veriyolar :D Düşünceler Ağır Batıyoruz Albayım. :D

Tüm dediklerinde haklısın salla gitsin yesinler birbirlerini :D

9. Dediğiniz her şey tamamen doğrudur...

10. Ben valla çektim gittim kurtardık Allaha şükür kendimizi.

Daha para vermem bu oyuna :D

Anca bakar gülerim forumda ki açılan konulara oyunda ki atışmalara :D

Eee kusura bakmasınlar bunları onlar istedi.

Eğer bir topluluk cellatına aşık olmuşsa her türlü zillet onlara müstehakttır.

Dıj güjler dıj güjler :D Uridiumlara zam geliceğğ.. eğeğeğeğeğe

11. Forumdaki sözde yetkili olan üç beş kişi işlerini bile zamanında, doğru, dürüst, adaletli yapamıyor... Her konuya geç cevap veriyorlardı :D

Hizmet yok zam var :D

Türkiye Ofisinde ............. kişiler acaba ne yapıyordu ?

Kimleri kayırıyordu ?

12. Valla TR ekibinin de ben bir şey yapacağına inanmıyorum çünkü onlarda Almanya'ya bağlı...

Adamlar sonuçta sadece buradan destek olmak için çalışmakta öbür türlü yetkileri yok.

13. Maaşlarını kim veriyor o zaman...

Gemi banlayıp geri açama yetkileri var mı ? VAR!

Peki kapatılması gereken gemileri kapatmama, kapatıp geri açma, görmezden gelme, koruma gibi işlemler yaptıklarını ifade eden onlarca değil yüzlerce insan var...

14. Valla ben bilmem o işleri benim ne Admin tanıdığım vaar nede içeriden tanıdığım bende gariban bir üyeyim sizin gibi.

Sadece hayatımı ilerletmeye gayret eden sizler gibi bir vatandaşım. :)

Bu konuda yorum yapamam maalesef...

15. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

aynn öyle en iyi ve en iyi çözüm yolu hiç kimsenin işine karışmayıp seyir edip gülmek en iyisi tabi yeri geldiğinde bi kaç cümlede yazacaksın ki unutmasınlar ;) Bunlar hep ameriganın oyunları :D

16. Yoo ben hiç bir şey bilmiyorum furkan ben ne anlarım ki oyundan ne anlarım ki yenilikten ben bilmem...

:)

Ben anlamam bilmem...

17. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

Ahahhah aynen boşverelim dalgamıza bakalım :D

18. Valla ben dalgada geçmiyorum artık bu kadar kendini düzeltmeyen bir yönetime neyi anlatmaya çalışıyoruz ki ?

Davul zurna çalsınlar ne güzel işte 999 lazerli tek atan goliath cikarsinlar bunuda cyborgun 55 kati malzemeden istesinler bak kapis kapis gider...

Yani ben zamaninda uyardim dedim boyle boyle olacak ama ne diyeyim benle dalga gectiler simdi kendi kanlarinda boguluyorlar umurumda mi ? Degil.

Kendi hatasini bile bile dusup baskasini suclamak hic kendine bakmayip hatalarindan ders cikartamamak kadar buyuk bir hata yok. Eh ne diyelim devam etsinler boyle guzel oluyor izlemesi zevkli :)

19. selam aleykum herkese

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.