Türkiye Serverı Oyuncu Durumu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sametonur1905 tarafından 26 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar malum yakın zamanda okulları açılıyor çoğu arkadaşımızın,bende oyuna yeni başladım ve yarın 3xde yüklü miktarda uridium satın alacağım. Tabi ki bu belli bi meblağ demek. Oyuna para verince doğal olarak eğlenmek ister insan. Bu da çok oyuncu sayısıyla mümkün. Ancak okulların açılmasıyla serverlarda oyuncu kalıyor mu bunu sormak istiyorum size. Oynamakta olduğum server TR-2, yani okullar açılınca şuankinden az olacağı kesin ancak yalnızlık çekmek istemiyorum, tamamen boşalır mı server durumu nedir fazla uzatmadan eski ve tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum :)

2. Tr2-3 serverleri en yogun turk serverlaridir.
    Okul saatleri icinde gozle gorulur bir azalma olabilir ama okul saatleri disinda gene yogun olacagi kanaatindeyim.

3. mecoo

mecoo User

Tr6dan tr1 geçtim, tr1 iyi görünüyor. Tr-4 tr-1 ya da tr-6 oyuncu çoktur bu serverlarda. Çok derken diğerlerine göre çok yoksa yine az, mapler bomboş...

4. Teşekkürler :)

Maalesef öyle, bu oyun 6-7 yıl önce güzeldi, hangi portal olduğu önemli olmaksızın her portal oyuncu dolu olurdu, x-6da kesmek için cubikon x-7de kesmeye tallon bulamazdık, bulduğumuz tallon içinde kavga çıkardı. Boss tallon görünce arkadaşlarını önce çağıran keserdi felan filan uzar gider eskiye dönünce, yanıt için teşekkürler :)

5. ben rıakcam 2 gunde bi 30dk girerim o kadr tatilde haftasonu server uçuyor okul zamanı sabah saat 3-4 gibi iris fiyat cidi azalıor

6. Konu kilitlenebilir.

7. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.