Türkiye serverleri genel sorun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Desturr tarafından 7 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

NASIL BİR OYUN İSTERDİNİZ ?

1. Hilesiz bir oyun mu ?

85,7%
  2. Hile dolu bir oyun mu ?

14,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Desturr

Desturr User

Türkiye serverlerinin hepsinde cm ve adminlerin taraf tuttugu bir gerçektir bu konudan sonra gemimi dahi kapatırlar belki fakat adamlar sırf arkadaşları diye sırf sağa sola yaranacam diye yükselecegini düşündüğü için hile kullananlara destek veriyorlar bunun üzerine kendileri adamlara hile yardımı yapıyor kimse çıkıpta adminler cmler taraf tutmuyor diyemez bir gemi ne kadar full olursa olsun karşıdada ful gemi varken sadece 3lazerle beyaz rsb beyaz olarak patlatamaz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ağustos 2015
    kapaklı-tencere bunu beğendi.
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak mesajınızını düzenledim .Mesajınıza nasıl resim ekleyeceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.

Kullandığınız üsluba dikkat ediniz.Adminleri ve cm leri böyle bir şeyle suçlamak yasaktır.Adminlerimiz ve cmlerimiz kesinlikle taraf tutmamaktadır.Ayrıca dediğiniz yanlış kimseye hile falan verilmemektedir.Eğer bir daha üslubunuza dikkat etmezseniz ceza vericem .

Kullandığı uçuş düzeni farkettiniz mi acaba lazer hasarını oldukça arttıran bir uçuş düzenidir.Ve size 3 vuruş gibi gözüksede 3ten fazla vurmuştur.

İyi forumlar

3. GREED

GREED User

Acaba server TR3 mü ?

4. saçmalama tabiki hile dolu bir oyun bu kadar bol kepçe sazan varken bidaha zorla kesicek adam mı arıyıcam

5. Acaba kim dedi hile dolu oyun diye? Kesin o bot kullanıyordur :D (tamam tamam patriot ban füzesi fırlatmayın sadece şaka amaçlı :p )

6. kardeş oyle deme geçen adam beni sperhadın açtıgım özeligiyle yakaladı şoktayım hala denedim 2-3 defa gene yakalıyodu :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.