Öneri Turkey Arena.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !*A*T*A*B*E*Y*! tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TÜRKİYE SERVERLERİ ARASINDA DÜZENLENEN YARIŞMA.
    -Sagdece Türkiye serverleri arasında düzenlenen bir yarışma olacaktır.(Tr 1,2,3,4,5,6)
    -Bir nevi JPA gibi fakat ödülleri farklı.
    -JPA gibi katılmak isteyen türkiye serverindeki oyunculara Ana Sayfa bölümünden isim soy isim yerine gemi İD'si sorulacaktır.
    -Gemi İD'sini sorulmasının sebebide ödülün bu kez farklı olmasıdır.
    ÖDÜL=
    Kazanan 1. Oyuncunun Gemisine 1 Milyon Uridyum.
    Kazanan 2. Oyuncunun Gemisine 500 Bin Uridyum.
    Kazanan 3. Oyuncunun Gemisine 250 Bin Uridyum.(Ödüller Ve Fikir Geliştirilmeye Açıktır.)
    Bence Oyuna Farklı Bir Boyut Getire Bilir. Çünkü JPA Bildiginiz Gibi Kazanması Çok Zor Bir Yarışma Bu Etkinlik'e Katılacak Oyuncu Sayısını Bayagı Azaltacagından Daha Zevkli Bir Yarışma Olacaktır.

2. bu jpada cephaneler ve gemi güçleri eşit hağle getirilirse uygundur diğer türlü sadece fuller ilk 3 e girer. herkes eşit olursa şu ismi bilinmmiyen arka plandaki savaşçıların daha iyi savaştığını birkez daha görmüş oluruz. ;)

3. Öyle birşey mümkün olamaz güçlü adamlarda bu tür etkinliklerde üstünlük göstere bilmek için kasılıp güçlü hale getirdiler gemilerini.

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

guzel anket yapsaydiniz ya ozaman yukari iletiyorlar

5. zaten jackpot var ona bakarsan güçlü gemiler orada kapışır gerçi fikir senin ama diğer oyunlardan gördüğümü yazıyorum o oyunlarda tek bir haritaya çekiliyordu üyeler katılanlar tabiki herkes eşitti en iyi oynuyan kazanıyordu.

6. Elimden anca bu geliyor. Oylama çubugunun bile nasıl konuldugunu bilmedigimden koyamadım :)

O oyunlar başka bu başka :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Aralık 2014
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Bana cephanemi var arenada neymiş :) Şimdilik oy vermedim.

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.