Turktelekom!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Life tarafından 4 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Life

Life User

Beyler turktelekom alt yapisi iyimi fiberde devlet arkasindaymis telekomun birde tahut edilen hizi veriyorlarmi? Kopma yasanirmi?

125 akn 35 mb 62 veya 64 tl di aceba 35 mb hiz veriyolarmi
    Akn bitince 3 mb iniyomus

kablonete de 150 akn 25 mb 70 tl

kablonet iyi diyolar ama alt yapisi pek yerde olmadigi icin pek tercih edilmiyo sizce hangisi ? Tavsiye iyi veya kotulemeyin modlar kizar sonra :D

2. Ttnet önermem, turk telekom önermem.

Teledünya daha iyi Fiber alt yapıya geçtiler 20 mbs sınırsız internet + film kanalları 6 ay ücretsiz birde 200 civarı kanal bulunmakta 49 TL hepsi.

Gayet hızlı.

Akn 50 gb ama akn kalkacak diyorlar.

3. Life

Life User

50 gb akn yetmez kardesim 150 gb akn var ama nasil yani anlamadim ben alt yapisi her yerde yokmus kablonetinbizim binada hadi yoksa bizim binada herkez superonline fibet kullaniuo kablonet varmi yokmu bilemiyorum arayip sorsam aceba solerlermi bizim binada olup olmadigi diyelimki hadi bizim binada kablonet yok hangi net onerirsin superonline deme sakin.
    bide turktelekom 35 mb hiz veriyomus?

4. Sadece internet mi Telekom?

Bizde tv + internet var.

Ttnet önermem ben biz önceden ttnetliydik bize fazla fazla fatura çıkarıyorlardı.

Teledünyanın sitesine bakıp inceleme yapabilirsin :)

Son düzenlenen: 4 Temmuz 2015
  5. Life

Life User

1 aydir inceliyorum bayildim ama alt yapi diyolar kotu diyolar icim aciyo valla kardesim docsis 3.0 modem kablosuzmu alayim kablolumud
    Superonline ttnet kendilerini kral zanediyolar 70 tllik faturaya 2 ay geciktimi 200 tl gomuyolar Ins. Hayirli olur saol kardesim kabloneti oneriosun demi birde bu kablonet tek fatura cikariyo dimi sad3ce net almayi dusunuyorum 150 akn 25 mb hiz 69 tl di ekstra fatura cikarmazlar d3mi sonra

6. Kablonet ne kadar geciktirmemyaparsan onun faturasini istiyor senden.

Mesela 2 ayın faturasını geciktirdin 2 ayın faturasıni istiyor.

Alt yapı o kadar kötü değil ama kışın fena bir kar fırtınası çıkarsa internet gidiyor okullar kapanınca evde internetin olmaması kadar kötü bir şey yok evlat acısı gibi :D

Gayet hızlı yani.

Life bunu beğendi.
  7. Life

Life User

O butun netlerde var yav bas belasi 6 ay gecikme oldu supero. Da argo kelime kullanmak istiyorum ama terbiyem musade etmiyor 800 lira fatura cikardilar.
    B
    sizin binada alt yapimi var.

kablolu modemi alayim
    kablosuzmu ? Hangisi tavsiyen.

Kablonet modem hangisini alayim kablolumu ? Kablosuzmu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Temmuz 2015
  8. Kablosuzlarda hem kablolu hemde kablosuz özelliği bulunmakta kablosuz al.

Fakat uyarmamı yapayım teledunyanın modemlerini gece gündüz surekli açık bırakma yanarlar.

İşin bitince kapat.

Evet kapının önünde alt yapısı bulunmakta Teledünya kutusu var :)

Life bunu beğendi.
  9. Life

Life User

A
    Ana hadi bizim binada kablonet yoksa napcaz adamlar internete arajtirdimda binanizda kablonet yoksa iyi cekmez diyorlar kopup durur diyolar ya off hadi yoksa bisi olurmu ki

10. Mahallede dağıtım noktası yoksa etrafınızda teledunya kullanan varsa oraya alt yapı çekmelerini teknik ekiplerine iletebilirsiniz :)

Ttnet de bu şekilde yayıldı :)

Life bunu beğendi.
  11. Life

Life User

Nasi yapcamki kapi kapi dolasip sizde teledunya varmi diycem bizde bir kutu var nextstar diye evdeki bir priz var yuvarlak oraya takiuoruz sonra kutuyada takiyoruz yaklasik 100 150 kanal cekiyoa aceba o dedigin mi ki yoksa benim dedigim baska bisimi o kutu modemde oluyo

12. Komşun yok mu senin hiç ? :) onlara sorabilirsin.

Kutu ayrı , kutu dediğim sokakta hani telefon kutuları olurya evlerimizin hattı ona bağlanir. Binalarımızdada internet televizyon telefon kutusu olur. Ben onlardan bahsediyorum.

Life bunu beğendi.
  13. Life

Life User

Var var evde kutu gibi dilmi modemle pc ye takilan kablo varya o kablo ucundaki kare bisi o dedigin ama duvarda oluyo var ondan
    Duvardaki kutu gibi bi uc var o dilmi oraya ev telefon felan takilir o dedigin bumu?

14. Teledunayaya gecmek istersen teknik ekib zaten ona göre işlem yaparlar sana.

Sokağında teledunya kutusu varmı ? Bide bina girişinde. Üzerinde teledunya yazacak.

Life bunu beğendi.
  15. Life

Life User

Hani evde olur prizlerin yaninda kutu gibi ev telefon kablosu takilir f3lan orayami takcaz kabloneti Ins. Oledir.

V
    Valla yok ben hicbi binanin uzerinde teledunya diye yazani gormedim neyse adamlari arayim baride Ins. Olur ya senin dedigin telefon hatlari takilir felan omu oysa var bizde ondan .

saolasin kardesim vaktini ayirdin bana

Kardesim sunabi aciklik getirelim hani ev telefonu varya o ev telefonu kablosu duvara takilir ucuda kare olur ne yuvarlak ne priz gibi kare olur omu

16. O Router kardesim :)

1 avuç büyüklüğünde olandan bahsediyorsun sanırım o Router oluyor.

Ben daha büyük boyutlu kutudan bahsediyorum.

Yarın bilgisayara geçince buraya ss atarım

17. Life

Life User

Kardesim teledunyanin kutusu yok markasi nextstart ama ayni seymi miki ya nryse senbi foto atarsan sevinirim simdikden saol.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.