Turnuva Düzenlemek ve Yayıncılık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ST_LimVox tarafından 28 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Turnuvaya ne için katılırım?

1. Maddi ödül

2. Eğlence/Kupa/Tanınmak

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ST_LimVox

ST_LimVox User

Merhaba arkadaşlar bu bir Darkorbit geliştirme fikri değildir.

Uyarıdan sonra konuya gelecek olursak;
    Aktif yayıncılık hayatına adım atmayı planlıyorum. Darkorbit, benim için yeri ayrı oyunlardan biridir. Her gün yayından ziyade maksat muhabbet. 6 ay önce tekrardan başladım ve oyunun 5 sene öncesine kadar ne kadar geliştiğini gördüğümde sevindim.
    Şimdi sizlerden fikir almak istiyorum.
    Bigpoint'in desteği olmadan Fan Turnuvaları düzenlemek istiyorum lakin ödül konusunda problemlerim var. 5 kişilik gruplarla yapılacak olan server turnuvalarında birinci, ikinci, üçüncüye verilebilecek bir ödül havuzum ne yazık ki yok. Bunun için kupa yaptırmayı ve 6 aylık periyotlarla bu turnuvaların devamlılığını sağlamak istiyorum. Daha sonrasında eğer destek alırsak; vip, uridium, indirim veya kod hediyeleri verilebilir.
    Bunun haricinde detaylı bir projem var. Adminlerim sunum yapmamı kabul görürlerse ofislerine gitmeyi isterim.

Anket ise turnuvaya ne için katılırım? Cevaplarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

bence süper bir fikir destek tam destek :)

3. turnuvaya katılan insanların uriye ihtiyacı yoktur kazanan zaten fullenmiştir ne yapsın uriyi filan onların amacı ünvanlardır maddi ödül gereksiz durur tabi yayınların hangi platformda yapılacağı kaç kişinin izleyeceği kaç kişinin katılacağı muamma çok zor gibi geldi bana ama imkansız bir şey yoktur iyi şanslar

4. Darkorbit şu durumda izlenilesi bir oyun değil vs'ler çok kısa sürüyor hele grupla gidersen veya grupla karşılaşırsın güçlendirici bonuslarıyla falan ema açamadan patlıyorsun.

5. ST_LimVox

ST_LimVox User

Geri bildirim yapan arkadaslara teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.