Tuş kombinasyonu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 5 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhabalar. aklıma bi soru takıldı ve size sormak istedim.
    Şimdi tuşları 1 ile 0 arası kullanıyoruz. Premium aldığımızda bize 2 slot daha geliyor. 2 nci slotu Shift tuşunu basılı tutarak yine 1 ile 0 arası kullanabiliyoruz. peki diğer 3 ncü slot için tuş kombinasyonu nasıl yapabiliriz ? f1 f2 f3 ile yapmayı denediğimizde f3 aratma tuşudur ve bastığımızda bambaşka bir şey cıkıyor ? yani f slotlarıyla olmuyor ?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

F1, F2, ..., F12 tuşlarını 2. slot için kullanabilirsiniz. Devamında Pro işlem çubuğunu yani 3. slotu kullanmak için Pro işlem çubuğu için atadığınız tuş + 1. slot için atadığınız tuş atamaları ile kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. BlueSparkk

BlueSparkk User

ama f3 tuşunu kabul etmiyor maalesef. bastığımda arama kısmı açılıyor, ve oyunda tepki göstermiyor f3 tuşuna.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Oyun ekranına 1 kez tıklayarak veya tam ekran moduna geçerek tekrar atama yapmayı deneyiniz. Eğer soru hala devam ederse lütfen farklı bir tarayıcıya geçiş yapınız.

İyi forumlar.

5. BlueSparkk

BlueSparkk User

tam ekran modunda ve oyuna tıklayarakta yapamadım, fakat az önce tarayıcı ayarlarında kısayolları düzenleyerek ayarladım. Teşekkür ederim iyi akşamlar :)

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Rica ederiz. Başka bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi oyunlar.

7. BlueSparkk

BlueSparkk User

Konu kilitlenebilir, teşekkür ederim :)

8. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.