Tutucu kullananlar hakkında.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hmztsc tarafından 10 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. hmztsc

hmztsc User

Tutucu kullananları elimizden geldiğince video çekip support a atıyoruz.
    Burası support değil farkındayım. ama her nedense oyun kurucuları ne kadar meşgul ise bizde bu konularla o kadar meşgulüz her gün savaşıyoruz ve karşımıza sürekli bu oyuncular çıkıyor.
    2 gün oldu supporta attığım mesaj gelen sonuç bu :

N/A

bu oyuncular hala oyunda ve her gün savaşıyoruz her gün karşımıza çıkıyorlar pişkin pişkin bu programlarla.

bu nasıl büyük bir ciddiyet ? video atmışım açık açık görünüyor belgeleyin abi bu şekilde tutamazsın deyin banlayın hesabını yani bunlar niye banlanmıyor ?

ne yapacağız ? ne yapmamız gerekiyor ? daha açık videolar mı çekmeliyiz ? ben artık sıkıldım. yani bu işe bi çözüm getirin sonlanabilmesi için. bu iş böyle gitmez. oyuncu kalmaz bak oyunda.

bunları çevirin oyun başkanınıza mesaj atın ayağını denk alsın. yeter ya gına geldi artık.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ocak 2021
    ..ЌĮŁĮĈ.. bunu beğendi.
  2. TR1AMCA

TR1AMCA User

Dün Tr1-5 serverinde Chatte yazan senmiydin gece saat tam hatırlamıyorum ama sendin heralde tentürdiyot diye birine yazıyodun demi yanlış degilse eğer.

3. hmztsc

hmztsc User

öyle evet knk

4. smoonrise

smoonrise User

Özellikle bigpoit şirketinin satışı yada ortaklığı ne oldunu tam bilmiyoruz neyse artık ondan sonra tavrı çok net bu oyun hakkında , bu oyun mecrasını bir ticarethane gibi kullanmak ve genel ticari tavırlar gibi az emek az malzeme ile çok para yani kısacası paraya bakıyorlar geride kalanlar sadece ayrıntı hem oyuncuya bakışları hem oyuncu haklarına bakışları bunu gösteriyor para kazanıldığı sürece orun yok .
    Konun özü ne zaman bot - bug - uzaktan tutma , kamufle görme v.s bunlar para kaybettirir duruma gelir o zaman menzilleride olan bir sorun olarak görüp kendilerine gelen zararı engellemek için ceza vermeye başlarlar yoksa 1 hafta kapayıp Şp puanı silip yeniden para verip bana kazandırsın politikasına devam ederler haftanın 5 günü botta 2 günü cmtesi - pazar kapıda onuda bazıları bot ile yapıyor böyle devam eder düzen . Bunlardan fazlasını yeni biri satın alıncaya kadar beklemeyin yada büyük oranda oyunda kopuşlar olması lazım ki adil adaletli oyun olmadığı için geri oyuncu kazanmak için belki doğru düzgün ceza sistemi uygularlar .

..ЌĮŁĮĈ.. bunu beğendi.
  5. hmztsc

hmztsc User

doğru bakış açısı.
    ama bug lara ban atıyorlar.
    fazla şp alınıyor diye.
    şp ile para mı kaybediyorlar ?

6. smoonrise

smoonrise User

Bug banlamları için ay değil yıllarca burada yazdık uğraştık konular açtık sitem ettik itiraz ettik sonra banlamaya başladılar bot banlamalarıda 1-2 yıl yapılmadı . Bug değil genel olarak banlamalarda Şp silmek demek daha fazla kapı daha fazla görev demek buda vip indirim katlayıcı ve %50 Şp satmak demek yani para kazancı demek birde daha fazla rütbe oluşturulunca daha fazla albay kurmay albay tümgeneral buradaki rekabet ile daha fazla satış ve daha fazla para demek .

7. TR1AMCA

TR1AMCA User

Ama sende sonradan adamın Ailesine kaydın kardeş oo adamda senin ettin küfürleri oda belki resim aldım diyodu ve sen yan hesabtan ettin ID den ana hesabın gitmicekmi sandın çok yanlış yapıyorsunuz birader geçmiş olsun şimdiden.

8. kardeşim tutucu karıştırıcı vb bi dünya hile kullananlar var adamlar ban yemiyor ama durumu ALMANYADAKİ sport ekibine detaylı raportladık inşallah başta bu oyunun yetkileri veya sorumluları bu oyundan ellerini çekerler G.5 KILANI yanımıza admin aldık istediğimizi kullanırız diye övünüyor adam ana avrat sövüyor 30 dk geçmeden yediği ban çözülüyor bem proğranızxı s.k.m yazdım 8 gün chat cezası aldım bıktık artık oyundan artık çözüm olacağını düşünmüyorum ama içimde kalmasın saygılar

..ЌĮŁĮĈ.. bunu beğendi.
  9. hmztsc

hmztsc User

öyle bişey yokk küfür ben etmedim. ben sadece video ya aldığım linki paylaştım 1 hafta chat bani aldım sordum o kadar da cm ye banlanırmıyım diye cevap vermedi sonra ban attı :D

10. hmztsc

hmztsc User

yani oyun şu sorunları sürekli tekrar etmese eşit bir oyun ortamı olsa inanın darkorbit daha fazla kazanır ama darkorbit bunun farkında mı değil anlamıyorum.

tek umudumuz unity
    unity gelince en azından tutucular kalksa oyuna devam ederim yoksa bende bırakırım artık böyle oyun oynanmaz.

..ЌĮŁĮĈ.. bunu beğendi.
  11. Herkes bu oyuna belirli bir miktar para ve zaman ayırıyor. Oyuncunun görevi bu kadar zaten. Hile yapanları tespit etmek bunların hilesini ispatlamak bizim görevimiz değil. Bu kadar admin ve moderatör ne güne duruyor. Bence bu oyun için mümkün olduğu kadar az para harcamak iyi bir uyarı yöntemi olacaktır.
    Evet şp sıralamayı etkiliyor ve para kaybettirir. Yönetim sıralama ve rütbe konusunda çok duyarlı ve anında bunları engelliyor.

12. hmztsc

hmztsc User

supporta naptınız diyorum gelen yanıt yok. boşuna video çekmişim. "kullanın kardeşim tutucuları do ekibi uyuyor" deniliyor resmen.

13. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Support ile yapılan görüşmeler bireysel ve gizlidir bu sebeple mesajınızı düzenledim. Sizler gibi bizler de videolu kanıtlarımızla support ekibine iletiyoruz ve onlar da merkez ekibi durum hakkında bilgilendiriyor. Bundan sonraki cezai yaptırım sürecinin olup olmaması veya nasıl olacağı tamamen merkez ekip tarafından belirlenmektedir.

İyi forumlar.

14. hmztsc

hmztsc User

Merkez ekip dediğimiz ekip belli ki tr1 serverıyla ilgilenmiyor. halbuki başına iki vardıya eleman koysalar oyunda dolaşıp tutucu kullananlar hp link bugları yapanları bu supporta gelen videolara baksalar bütün sorunlar çözülür.

yani anlamıyorum adamlara kazandırmıyor muyuz da bu kadar saygıyı haketmiyoruz ?

çok zor mu şunları yapmak / yaptırmak ?

Her hafta binlerce oyuncu indirim paketi tp şp çekiyor

her ay binlerce oyuncu vip çekiyor.

gemi geliyor 60 liraya yüzlerce oyuncu satın alıyor.

biraz saygıyı haketmiyor mu bu oyuncular ?

niye oyuncuların gerçek sorunlarıyla ilgilenmiyorlar ?

yani bu gibi durumlar hızlıca çözülmesi gereken durumlar. oyuncularının hevesinin kırılmaması için. yani kardeşim haritaya çıkıyoruz bu adamlar tutucu kullanıyor sürekli kesiliyoruz bu yüzden. adamların bizi kesmesine değil do ekibinin duyarsızlığına üzülüyorum. neticede adam program eşit değiliz o yüzden kesiyor beni. ama bende eşit bir ortamda oyun oynamak istiyorum artık oynayamayan oyuncu ne yapar ? size soruyorum ne yapar bırakır oyunu gider bin ton oyun var er yada geç böyle olacak yada niye darkorbit daha fazla kazanmasın şu oyunun kalitesini artırın artık do ekibi daha fazla kazansın.

serverımızla bu konularda ilgilenen ücretli istihdam edilecek elemanların olmasını istiyorum ve bu tutucular engellensin istiyorum çok mu istediğim bir oyuncu olarak ? yada deyin ki bu sorunlar çözülecek unity çıkınca 2 ay sonra az sabredin ne bileyim.

unity çıkıncada devam edecekse ohooo

15. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Şikayetlerinizde ve endişelerinizde haklısınız. Bizler de oyuncu olarak sizlerin yaşadıklarının aynılarını yaşamaktayız. Fakat sanıyoruz ki unity sistemine geçildiğinde her türlü illegal programın bağlantısı kesilecek ve tertemiz, sorunsuz şekilde oyun oynayabileceğiz.

İyi forumlar.

16. Bu tutucu ve golem botlarını yani oyuna dışardan müdahale ettikleri halde sportta bildirdim 3 4 defa bununla ilgili videolar youtube de dolu olduğu halde sporttun bana attığı yazı bakın "Bu tür geri bildirimleriniz başta olmak üzere; şikayetlerinizi, düşüncelerinizi veya önerilerinizi oyun forum sitesi üzerinden dile getirmenizi rica edeceğiz. Sizlerin bildirimleri bizler için önemlidir, bu yüzden gösterecek olduğunuz hassasiyetten ötürü şimdiden teşekürlerimizi sunarız. benin anlam veremediğim sport foruma gönderiyor forum sportta ?? mantık var mı sizce

17. Agır_TR

Agır_TR User

hadi farmı botunu anladık ama tutucu bot oyunu tamamen leş ediyor haklıya hakkını verin lütfen

18. bana öyle geliyoki bigpoint bu tutucu programlarını kendileri yapıp satıyo adam video ile kanıtlar göndermiş halen bi karşılıgı yoksa demekki bigpoint yani darkorbit burdan kazanç saglıyo kullananları da müşterileri oldugu için banlamıyo en iyi sizlerde satın alın kullanın arkadaşlar!!!