Tutucu programı hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARİZMA__KAPTAN tarafından 1 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna döneli 2 ay oluyor bundan 6 ay öncede oynuyordum halen aynı tutucu kullanan çok fazla oyuncu var bunlar tespit edilemiyor mu yani cidden adama buz atıyorum anında ema atıyor ema kamu yapıyorum 50 atend arasından saniyesinde tutuyor hp link açıyorum saniyesinde petime dönüp tek atıyor savaşmanın bir anlamı kalmıyor artık cidden bu programı kullanan oyuncalara neden bir ceza verilmiyor videoya çekip atayım diyorum pek bir şey olucağınıda sanmıyorum cidden sarmıyor oyun artık bir şey yapın

2. karakule26

karakule26 User

onlar zaten kolsuzlar işte eli var oynamayı bilmeyen tutucu açıyor.

3. CLAY*

CLAY* User

Merhaba,

Biz onlara gözlük kullanan diyoruz :) lütfen burada gerçekten gözlük kullananlar alınmasın, lafım size değil ^^

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

İllegal programlar ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. İlerleyen dönemlerde İndirilebilir istemcinin gelmesiyle birlikte böyle bir sorun oluşmayacağı kanaatindeyim. Sadece biraz daha sabretmemiz gerekiyor.

Gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.