Bug / Oyun hatasi Tutucu Programı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 2 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Merhaba;
    Uzun zamandır tutucu programı sorunu yaşıyoruz. Neden hala önlem alınmıyor. Bugcular hala devam ediyor.

3. Yazılım parti kullanımı hala devam ediyor.

Tutucu ve bot programları kullananlara ne zaman ban gelecek?

Oyundan soğuduk ve en sonunda bırakacam. Ocak ayını da bekleyecem düzelme olmayacaksa oyunu kesin bırakacam. Bu oyunu hiç kimseye önermeyecem.
    Herkese iyi oyunlar.

2. TR1AMCA

TR1AMCA User

Senin oyunu bırakmanla oyun çökerse vay haline bu darkorbitin kardeşim neden her isyanda oyunu bırakacam falan diyorsunuz çok biliyorsunuzya gidin almanyaya veya paradoksun yönetti ekibi teslim alın ve yazın almanyaya böyle böyle diye her konuda isyan ediyorsunuz bırakırım şöyle yaparım diye bırak kardeş bu kadar da buraya gelip isyan etme bu ne dir ya yıl olmuş 2021 2008 2010 zamanındada bu otolar tutucu gibi programlar vardı bu kadar isyan yoktu.

3. Buz roketi ve enfeksiyon adamların üstünde bile görünmüyor anında ema atıyorlar. 1-bl de sağ üstte veya mindfire ın alt tarafında kamufle beklerken SavaşanCihatcan21 ve ekibi, Bela klanı direk olduğum yeri buluyor. Ben kamufle olmayan birini bile bunlar kadar rahat yakalayamıyorum. Arkadaşın dediği gibi unityde de sorun çözülmezse başımızın çaresine bakacağız.

Programın içeriği tam bilmiyorum ama uzaktan sıkma gibi özellikler varsa eternal gate çok kolay olur ve haksız rekabete sebep olur.

Son düzenlenen: 2 Ocak 2021
  4. BUKANN

BUKANN User

tutucu denilen program 2010da da bu oyunun sorunuydu, hatta belki ben bilmiyorumdur daha da eskidir. 10 yılı geçti düzelmedi, hiç bir zaman da biteceğini sanmıyorum. çünkü darkorbit bi yakalama sistemi getiriyor o sıra birileri banlanıyor sonra bu programlara güncelleme geliyor banlanmayan kişiler kullamaya devam ediyor. canınızı sıktığınıza değmez keyif almak için oynuyoruz. ama emin olun eninde sonunda yakayı ele verip banlanıyorlar sonra da forumda konu açarlar haksız banlandım diye ben de gülerim :)

Son düzenlenen: 2 Ocak 2021
  5. Merhabalar,

Oyun kurallarını ihlal eden bir oyuncuyu Support'a bildirmeniz gerekmektedir. Darkorbit oyunumuzu tüm kullanıcılar için keyifli bir deneyim haline getirmeye gayret ediyoruz ve bu nedenle oyun kurallarımızın ihlalini büyük bir ciddiyetle ele alıyoruz. 3.Parti yazılım kullanıldığına dair Support Ekibine kanıt niteliğinde kısa bir video göndermelisiniz. Aşağıda bıraktığım link Support ile iletişim konusunda faydalı olacaktır. Gerekli cevap verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

.NARSİL. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.