TV Köşesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 22 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    Merhaba arkadaşlar :)

Burada tv programları hakkında sohbet edebilirsiniz. Tabii bazı şartlar altında :

> Sadece şu tür programlar hakkında sohbet edilebilir :

● Anime - Manga

● Eğlence - Yarışma

● Sinema

● Dizi

● Spor

> Forum kurallarına uygun programlar hakkında konuşalım. (Bazı diziler - sinema filmleri var çünkü uygun olmayan siz anladınız :))

> Üsluba dikkat edelim

> Başkasının paylaştığı programları sevmediyseniz bile lütfen belrtmeyiniz.

Son düzenlenen: 25 Ocak 2014
  2. Bu akşam gs maçı war :D

3. Eyvah gene tribünler savaş alanına dönecek desene :O

Bu arada Burak Yılmaz yada Drogbaydı galiba ambulansla götürdüler. Geçmiş olsun

4. 2side değil erciyes spordan biri gitti çocuk kaydı ama ayağını tam basamayınca ayağı yamuldu herkes ağlamaya başladı.
    Ben açıkçası telewizyonu açsam genelde battal gaziyi izlerim :p

5. Testarossa

Testarossa User

Hentai tartismak icin izin istiyorum :D.

6. İzin almana gerek yokki konuş istediğin kadar ^_^

7. Ban almadan önce sil o yazıyı :)

abi hentai forum kurallarına nasıl uygun oluyor?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ocak 2014
  8. U_U' ?

Zaten yoktu bence saçma bir fikirdi

Sanırım ben devam edeceğim :)

Ulusal kanalımız teretebir de Bir Yusuf Masalı başlamış güzel dizi siz ne düşünüyorsunuz ? :rolleyes:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ocak 2014
  9. Teretebir diye kanal var mı :S

Yoksa bizim bildiğimiz TRT1 bahsediyorsun :)

10. Şşşt reklem yasak ;)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  11. Pis yedili :)

12. ASterix ve OBurix Sezara karşı

13. Birazda animelerden behsedelim :)

Geçen gece GITS S.A.C 2nd GIG i izledim son bölümü. Feci ağlıyacaktım az daha :'(

Ekibin lideri Kusanagi mülteci lideri Kuze ile göçük altında kalmıştı önceki bölümde. Bu ikisi çocukken tanışıyordu aslında. Kuze yatalak hastaydı ve sol eliyle sürekli kağıttan turna yapardı. Sonra birgün işte kız geldi ona sordu kağıttan turna yapabilirmisin diye. Sonra çoğu zaman denedi yapamadı kız dedi : Birgün senin için bir kağıttan turna yapacağım sonra işte falan filan bunlar anlıyor hastanedeki çocuklar olduklarına sonra tabii sarılıyorlar :) Ama yazık Kusanagi ''Seni seviyorum'' demeden Kuze'yi öldürdüler en sonunda. :'( :'(

14. ben sonic bilirim :) birde HTF

15. Ama söyliyim güzel Animedir GITS serisi :) Hatta Matrix filmi bile GITS den ilham alınarak yapılmış biraz araştırdım :)

16. Matrix?? şu bildiğimiz matrix hani Neo var Trinity falan :D

17. Kaç tane Matrix biliyorsun sen ? :) Tabiiki o.

GITS in ilk filmi 1995 di galiba o senelerdeydi. Matrix de ona yakın bir senede çekildi hemde neredeyse aynı konuda işte viral dünya siber beyin hatta şu bağlantı makineleri bile aynıydı. Biraz tuhaf değilmi :)

18. aynen tuhaf. matrix sanırsam 1999 yapımıydı galiba.

19. Ama napalım gerçekler bunlar :) Şimdi de GITS ARISE yi çıkartacaklar nasip olursa 2 border ı çıktı. :) Hatta MS Surface GITS ile anlaşıp reklam yaptı yakında MS yeni bir tablet pc çıkartırsa şaşmayın ;)

20. Testarossa

Testarossa User

İzleseydim konuşurdum ama sırf kötü telaffuzları için Anime - Hentai izlemeyi bıraktım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.