twich tv kod paylaşımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlooDBattlE tarafından 9 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. twich tv yayınında 15.ooo tl lik kod paylaşılıcakmış geçen seferlerdede böyle etkşnlşk olmuştu ve kodlar biz girmeden önce çoktan girilmişti yani torpil geçildi bu seferde torpil geçmeyin 15.ooo tl lik verionuz bar bu sefer torpil yapmayın ve ilk twich tv yayına ilk bildirin lütfen başka yerlere deil

2. ayn oyle

bide bu yayın ne zamn olcak sormak lazım

3. Merhaba ,

En yakın zaman yapılacak twitch yayını 11 Eylül'de olacaktır.

İyi forumlar.

4. 15 bin tllik ? İlk defa duyuyorum.

5. Merhaba ,

Genel toplam maliyet olarak 15.000 TL oluyor. :)

İyi forumlar.

6. yine boşa izlicez ne olucak :D

7. !BeTeR!

!BeTeR! User

ya hayır arkadaşlar bakın bi kod var değeri 15 bin tl ve giriş limiti de sayısını tam hatırlamıyorum ama tek seferlik bi kod değil baya girimlik bi kod yani 1 kod paylaşılacak 1 den fazla giriş hakkına sahip olacak konun kendisine baktım şimdi uğraştırmayın yazın bakın ayrıntılı bulursunuz.. :D

8. elektro

elektro User

bu kodlar ne işe yarıyor lf 4 mü urimi ben hiç katılmadımda :)

9. bi hafta vip ve %30 indirim yani en son öyle denmişti bide kendin indirim paketi çekersen %60 indirim olucak deniyodu ama en son ne oldu bilmiyorum

10. kursat_822

kursat_822 User

beyler ılla alırız kodu zaten gecen dagıtılcagı zaman 1500 e gelememıstı ızleyıcı sayısı bu seferde gelemeyebılır yanı cogumuz alabılırız kodu :D :D :D :D :D

11. İnşallah

12. beyler geçen seferki klan turnavasındaki 13 mü ne kod veerdiler twich dekilerden kimse giremedi ve adminler twich tv paylaşılmadan önce kodların girmeye başlandığını söledi hatta twich tvdekiler isyan etti ne oluo daha paylaşılmadan girmeye başlandı die yani torpil oldu benc sizce

13. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.