Twicth Yayını

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 5 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yayında o kadar yazdım soru sordum admin benim dışımda herkesin mesajı okudu sorun bende mi yoksa pars adminde mi?

2. Merhaba ,

Yayını izleme imkanım olmadı ve durum hakkında da bilgim yok. Kasıtlı bir şey olduğunu sanmıyorum yani denk gelmemiş olabilir.

İyi forumlar.

3. 1 saattir yazdım adminim bu nasıl yayındır biraz bilgi verilir karnaval geliyor tek cevap istediğim soru kronos kaç tasarım verecek. Adanaya gitmiş Ankaraya gitmiş beni ilgilendirmez 1 saattir cevap bekledim bari bilgi yok deseydi.

4. Merhaba ,

Dediğim gibi yayını izleme imkanım olmadı ve o an neler oldu veya yaşandı bilemiyorum.

İyi forumlar.

5. Sanırım twitchte durduk yere banlıyorlar.

6. Merhaba ,

Eğer farkedilsin diye peş peşe ya da sık sık yazdıysanız olabilir bilemiyorum. :D

İyi forumlar.

7. Sonlara doğru tek mesajda aynı soruyu 15-20 kere yazınca ban aldım orası kesinde pars admin bilerek cevaplamıyor. Neyse adminim ilgilendiğiniz için teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

8. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.