Twitch kodu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eray tarafından 6 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eray

eray User

Twitch den 7 gün premium ve 1 günlük %30 indirim kodu geldi de Pars admin yılbaşına kadar kullanılabilir demişti bende ilk etkinlikte indirim gelince kullanmayı planlıyorum da herhangi bir sıkıntı olmaz di mi :) yani en yakın kış etkinliği olacak galiba onda indirim gelirse %20 filan işime yarayacak birşey de kullanmayı planlıyorum %80 civarı indirim olacak
    umarım,Dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım diye soruyorum :D

2. Merhaba ,

Yılbaşına kadar kullanılabilir dediyse bir şey olmaz sanırım. Sonuçta kodu dağıtan kendisi geçerlilik süresini biliyordur. :) Bu arada oyunda en fazla %75 oranında indirim elde edilebiliyor. :)

İyi forumlar.

3. Özel indirimler %20ye kadar çıkabiliyor adminim %80 edebilir.

4. Merhaba ,

Genel olarak indirimler toplamı %75'i geçemiyor özel indirimleri söylemedim.

%5 VIP + %25 İndirim paketi + %30 indirim kodu olsa = %60

Diğer indirimler genelde %15 yada %20 civarı oluyor. %20 yada üzeri olsa bile yine de etkin olan indirim %75 olarak işlem görüyor.

İyi forumlar.

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  5. eray

eray User

%75 de yeter :D teşekkürler adminim kilitlenebilir :)

6. arkadaşlar şu indirim kodları nerden alınıyor bi söyleyin yahu elinizemi yapışır bizde faydalanalım ?

7. Merhabalar;

İndirim kodlarını genel olarak twitch tvden Pars admin yayın esnasında oyunculara veriyor.Twitch yayını takip etmenizi gerekiyor.Bilgiyi Buradan alabilirsiniz.
    Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.