twitch.tv yayını

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TropaDeElite55 tarafından 22 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 20.11.2015 yani 2 gün önce olan twitch.tv yayınını tekrar izleme gibi bir şansım var mı acaba , eğer var ise yardımcı olabilirmisiniz ?

Özel günlerin tarihleri açıklanacağı söylenmişti ben kaçırdım ne yazıkki...

Yada gelecek özel günleri not eden arkadaşlar yardımcı olabilirse daha güzel olur.

Herkese şimdiden teşekkürler hayırlı pazarlar , görevli arkadaşlarada kolay gelsin.

2. Bu ayın;

25i %50 tp desteği
    29u LF4 günü.

TropaDeElite55 bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Twitch kanalından izleme imkanı var fakat tam olarak ayrıntılı bilmiyorum.

İyi forumlar.

TropaDeElite55 bunu beğendi.
  4. Arama bölümünde bigpointtr yazınca geçmiş yayınlar çıkıyor adminim. Hatırladığım böyleydi farklı yolu var mı bilemem :)

5. Merhaba ,

Twitch konusunu pek kurcalamadığım için özellikle de geçmiş yayınları araştırmadığım için net bilmiyorum. Fakat kanal üzerinden izleme imkanı var diye biliyorum. :)

İyi forumlar.

6. Yetkililerin koda ihtiyacı olmayınca tabi twicthte gereksiz oluyor :D

Pars adminin sürekli birileriyle vs atmasınız izlemek sıkıcı zaten.

7. Merhaba ,

Yok aslında indirim kodu işime yarar geliştirme filan yaparım. :D Ama o saatlerde ben uygun olamıyorum. :)

İyi forumlar.

8. Cevap veren arkadaşıma ve Forum adminim Kıyamet moduma teşekkür ediyorum , verdiğiniz bilgiler sonucunda kaçırdımğım twitch yayınını izledim .
    Herkese iyi oyunlar dilerim.
    Konu kilitlenebilir modum , ayrıca kolay gelsin :)

9. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. :)

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.