TWİTCH TV

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve michael666 tarafından 18 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. michael666

michael666 User

Forumdaki herkese kolay gelsin ve iyi oyunlar benim bir önerim var ve sizinle paylaşmak istedim. Twitch.tv de darkorbit canlı yayını yapmak serbestmi yaparsam BIGPOİNT için sakıncası varmı? Darkobit oyununu twitch.tv üzerinden canlı yayın yapmayı düşünmekteyim support gönderdiğim mesajı bekliyorum ve sizinde görüşlerinizi almak istedim: Aslında bu tür canlı yayınları cm ler yapsa çok daha keyifli olur:

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Bu konuda lütfen Supportile irtibat kurun...teşekkürler

Iyi Forumlar

3. michael666

michael666 User

sayın moderatör support ise s.s.s bakınız diyor hanginize nediyeyim şaşırdım

4. Merhaba ,

İlk olarak resmi Darkorbit oyunu telif hakları nedeniyle bu tür işlem uygun olmayabilir. Online ve hala devam eden bir oyun olduğu için bir takım telif hakları oluyor bu nedenle sıkıntılar yaşanabilir.

Mod'umuzun dediği gibi durumu anlaşılır bir şekilde yazarsanız en net cevabı alabilirsiniz. Forumda bizlerin yapabileceği bir şey yoktur.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.