.twitch.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 33_ŦцЯкKoмαηdoSµ_33 tarafından 27 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .twitch. hani bugun yayin yokmu yada ben mi yanlis hatirliyorum

2. yayın 8 de başladı ve bitti

3. Merhaba ,

Üyemizin dediği gibi saat 20:00'da başladı ve zamanı gelince de bitti yani şu anda twitch yayını yok maalesef.

İyi forumlar.

4. neymis suprizleri :DD ben girdim 20 de yayin yokdu ama almanya saati 19,00 bakdim yine yokdu hep vidio vardi vsler seyretim cikdim

5. Twicthin yarısını izledimde süpriz neymiş?

Kış etkinliğinde fazlasıyla bildiğimiz konuyu anlattı biraz gerisi hikaye.

6. kis etgiliginde su r310 roketleri varsa kalsin deseydin bune boyle hangi devirde yasio bunlar :D

7. Yarın pet kutuları olacak 1. seviye modül çıkacak admin modüller çıkacak mı ne dedide bende cevabı yapıştırdım :D

8. bumu supriz simdi ise yaramaz bence benim gorusum ama sagolasin kardesim bilgin icin iyiki gelmemisim :D kolay gelsin

9. Resmi duyuruda promethius konusu varya oradaki tablo twicth yayınında verilecek dediler yayın vakti forumda düzenlemişler heralde o süprizdi :D

10. :)))

11. Merhaba ,

O saatlerde uygun olamadığım için izleyemedim fakat Twitch kanalı üzerinden geçmiş yayınları izleyebilirsiniz.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

12. Süprizie bak süprize :)

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.