Tyrannos centurion gelsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve karakule26 tarafından 24 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. karakule26

karakule26 User

Arkadaşım 1 yıl değil 2 yıl değil istersen 10 yıl olsa yinede tasarım gelmiyo herkeste var bizde yok ne istiyorsunuz bizde teknik ekipler size sesleniyorum yeter artık bu kadar yeter tyrannos centurion 100 kezdir yeni konu açan bi çoğu kişi açtılar sizde bizimle dalga geçmeyin artık 1 kez olsun gelsin artık inferno çıktı carbonite çıktı daha ne istiyorsun bizde bizi rahat bırakta tyrannos centurion dükkana gelsin ???

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz talebiniz doğrultusunda gerekli raporlama işlemi yapılmıştır. Oyuncu talepleri düzenli olarak raporlanmaktadır. Ancak Merkez Ekibin içeriği oyuna ekleyip eklememesi kesin bir şekilde belli değildir.

İyi Forumlar.

3. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

illegal bir şekilde tyrannos alanlar varken ve onlara işlem yapılmadan gelmesini mantıklı bulmuyorum

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Gerekli incelemeler devam etmektedir. GG Bugu kullanan oyunculara gerekli işlemlerin yapılmasından sonra ilerleyen işlemlerde Tyrannos Tasarımını elde eden oyunculara karşı olacağını da hatırlatmak isterim.

İyi Forumlar.

5. karakule26

karakule26 User

Gözünüzü seveyim 1 kez gelsin dükkanda sadece 1 kez gelsin alayım millet kurtulsun artık

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

İçerikler Merkez Ekip tarafından eklenmektedir. Ülke Takımlarının işlem yetkisi bulunmamaktadır. Gelip gelmeyeceği kesin olmadığından dolayı gerekli bilgiyi sağlayamıyorum.

İyi Forumlar.

7. karakule26

karakule26 User

Biliyorum adminim 1 kez sizde telefon açın görüşün lütfen