Tyrannos Centurion / Öneri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Last_Repent tarafından 25 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    Solace, full havoc full iris, 17 lf4, 10 prometheus, yeterli b02 ve jeneratör ekipmanlarına sahibim. Forumdan anladığım kadarıyla Tyrannos tasarımıyla birlikte Centurion oyundaki en güçlü gemilerden birisi haline geliyor. Yalnız Centurion gemisini birleştirmek için 15k Blacklight Takipçisi gerekiyor. Benim durumumu göz önüne alırsak 15k BL Takipçisi kasmam mümkün müdür sizce? GE1'de oynuyorum ve genelde Mindfire ve Invoke belli başlı klanların tekelinde. Centurion gemisini alıp alamayacağıma göre Tyrannos tasarımını satın almayı düşünüyorum. Sizce Centurion gemisini yakın bir zamanda(1-2 ay içinde) alabilir miyim?

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mevcut durumunuzda kısa sürede Centurion gemisi için gereken materyalleri kasmanız oldukça zor olacaktır. Ancak ilerleyen süreçlerde gelişiminiz ile birlikte bu materyaller fazlasıyla birikecektir. Bu sebepten ötürü 1 veya 2 ay gibi bir süre oldukça kısa bir zaman olacaktır (bu oyunda bulunduğunuz saate göre değişiklik gösterebilir). 3 Ay temizi var :D .

İyi Forumlar.

3. Tamamdır modum teşekkür ederim :D Son olarak BL Takipçisini Attend, Invoke ya da Mindfire dışında elde etmenin bir yolu var mıdır (özel etkinlik gibi mesela)?

Eğer yoksa direkt konuyu kilitleyebilirsiniz, teşekkür ederim :)

4. Richie

Richie User

Chromin etkinliğinden geliyor da onu da bu donanımla kasamazsın. Kendine domine eden klana ittifak olan bir klanda yer bul ve invoke kervanına katılarak günde 30 tane kesip kapat 15 güne toplamış olursun. Tyrannos design al bence, uygun fiyata gelmiş ve bir daha gelir ancak ne zaman geleceği meçhul.

5. Tyrannos centurionu her türlü alın. bi daha 1 sene sonra ya gelir ya gelmez. 1 sene sonra geldi çünkü. Envanterde durmayı bile hakedecek kadar güzel bir gemi. Benim de centurionum yok ama aldım duruyor :)

6. centurion almak zor değil 1 haftada alırsın şimdiden hayırlı olsun

7. NoName45_

NoName45_ User

Bencede

arkadaşımızın dediği gibi olduğunu düşünüyorum. Bende de centurion gemisi yok ve 7-7.5 takip'e ihtiyacım var fakat yine de Tyrannos tasarımını aldım :) Oyuna 1 aydır sık giriyorum fakat elbet eninde sonunda centurion gemisine sahip olacağım/olacağız. İmkanın varsa al hangarında dursun :)

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Gerekli cevabından dolayı @Richie oyuncu arkadaşımıza teşekkür ederim. Bazı Chromin etkinliklerinde ödül içeriği olarak kazanılmaktadır. Onun dışında farklı etkinliklerde ödül içeriği olarak getirilebilini. Bu tamamiyle Merkez Ekibin etkinlik içerik ilerleyişine bağlıdır.
    Konunuz talebiniz üzerine kilitlenmiştir. Yardımcı olan/Fikrini belirten oyuncu arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

İyi Forumlar Dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.