Destek Tyrannos Centurion Tekrar Gelsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™-ЦSŦΛÐ-™ tarafından 13 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tyrannos Centurion tekrar gelsin mi?

1. Evet

oy sayısı 13
    86,7%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    13,3%
  1. Tyrannos Centurion oyuna tekrar ne zaman gelicek? En son ne zaman geldi? Dükkana geldiği söyleniyor uri ile mi geldi yoksa paymente mi fiyatı nedir? Baya zamandır bekliyorum geldiği zaman direk almayı düşünüyorum ve benimle aynı durumda olan birsürü kişiyi görüyorum. İsteğimizi iletirmisiniz lütfen modum. Mesela bayramda gelebilir oyuna, gelse çok güzel olur.

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Payment şeklinde tasarım paketleri halinde gelmişti dükkana. İsteğinizle alakalı Güncelleme ve Fikir Havuzunda açık bir konu bulunmaktadır. Oradaki ankete destek vererek raporlarımıza eklememizi sağyalayabilirsiniz. İlgili konuya buradan ulaşabilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. lllecelll

lllecelll User

sen şu orgeneral olan hulk değilmisin :)

4. Hayır

Paymentte fiyatı kaç TL'ydi?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 May 2020
  5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle forum içerisinde alt alta yazak yasak olduğundan mesajlarınızı birleştirdim, lütfen tekrarlamayınız.

Yanlış hatırlamıyorsam 90 ila 100 TL arasında bir rakamdı içerisinde İnferno solace, Tyrannos Centurion ve Cerrah gemisinin tasarımları vardı (Cicada ve Locoust)

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 May 2020