Tyrannos Centurion

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★★★λLFΛ★★★[SǾ₣]★★★ tarafından 27 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Tyrannos Centurion nasıl elde edebilirim ? Ne zaman gelir payment olarak yada herhangi bir etkinlikte göremiyorum uzun zamandır bekliyorum

2. İşin açıkcası ben de bekliyom yakın zamanda gelse de alsak.Duy sesimizi darkorbit.com

3. Karaşimşek dalgası etkinliğinde veriliyor.

4. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Tyrannos Centurion Karaşimşek Dalgası etkinliği ile birlikte gelmiştir.Bizde tekrar o etkinliği beklemekteyiz etkinliğin detaylarınada buradan ulaşabilirsiniz.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Aralık 2019
  5. Eski

Eski User

Etkinlikten sonra herkes istediği için payment kısmına gelmişti 1 kere. Ben de o zaman almıştım. Forumu takip ederseniz kaçırmazsınız.

6. M-A-Y

M-A-Y User

ne zaman geliyor bu etkinlk

7. CLASSİCC

CLASSİCC User

Etkinliğin ne zaman geleceğini burada yazanların ve yazacak olanların hiçbiri bilmez bilemez. Gelen cevaplar gayet güzel ve mantıklı.Konuyu bence artık kilitleyin.

8. tyrannos gelsede alsak +++++++++++++++

⚪ŞahinBey⚪ bunu beğendi.
  9. Ne kadardı satışa sunulduğunda ?

10. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Ne zaman geleceği hakkında bir bilgimiz yok.

Yaklaşık 30 Türk Lirası kadardı diye hatırlıyorum. Farklı bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.