Tyrannos centurion

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve karakule26 tarafından 15 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. karakule26

karakule26 User

Merhaba adminler ve forumlar bu tasarımlar ne zaman gelecek yaklaşık 1 sene geçti hala dükkana gelmiyor

Gösteris meraklısı
    Maceraperest
    Öncü
    Kaşif
    Gezgin

Sürekli bunlar geliyor 1 kere tyrannos centurion getirin bakalım kaç kişi alacaklar bi çoğu kişi tasarımı bekliyor hala gelmedi bu tasarım dükkana gelmezsen direk oyunu bırakacam son 21 ayında eywallah...

Deleted member 268334 bunu beğendi.
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz tasarımın dükkana gelmesi hakkında gerekli raporlamalar yapılmıştır. Gelip gelmeyeceği Merkez Ekibe bağlıdır. Oyunu bırakıp bırakmamak sizin görüşünüzdür.

İyi Forumlar.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  3. karakule26

karakule26 User

Yaw sürekli Merkez Ekibe bağlıdır demeyen yeter bıktım 1 kerede sen yap 20 değil 30 kezdir forum açıyor hiçkimsede foruma bakmıyor ne admin nede sen yeter artık

4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Forum moderatörü veya oyun admini veya ICM oyuna böyle bir ekleme yapamıyor. Bu eklemeleri yalnızca merkez ekip yapabilir ve biz de bu isteklerinizi merkez ekibe iletiyoruz.

İyi forumlar.

5. karakule26

karakule26 User

Sizde rica ediyorum en kısa zamanda bilgi verin bi çoğu kişi bekliyor bu tyrannos tasarımı .

6. adamlar bizim gibi oyuncu nasıl yapsınlar bunu:)

7. Selam acaba bu gemi tasararımı kaç lira .d alıcam da centiuronu aldım .d tasarım yok

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Şuanda mevcut bir Centurion Gemi Tasarımı dükkanda bulunmamaktadır. Gelmesi halide gerekli duyuru yapılacaktır.

Gerekli raporlamaların yapıldığını belirtmek isterim. Oyuncu talepleri Merkez Ekibe iletilmiştir.

Konu Raporlara eklenmek üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.