Tyrannos Tasarımları hakkında

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve münüch tarafından 24 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. münüch

münüch User

tyrannos sbectrum g champıon gemileri 60tl ama olan var olmayan var bu parayı bulamayan var okuyanlar var yeri geldiğinde bulamıyoz parayı parası olan şak alacak dıgerlerı avval avval bakacak eşitlk yok ve şunu sormak isterim madem öyle birşey yapıyorsunuz hafta sonu galaksi kapılarınada tyrannos g cahampıon sbectrum konulsun boylece herkes yararlansın alabilsin hep parası olana idiyor dicem budur ...

bide bu sürelimi 24 martan itibaren yazmışlar bide kalıcımı dükkanda yoksa gidicimi bu tasarımlar eger kalıcıysa makul yok süreliyse ozaman sıkıntı en azından galaksi kapısı yapılsın alınsın hatırlarsanız cyborgda blaze dukkana gelmsıtı kapılarıda alınmıştı bunuda aynı şekilde yapılsın istiyorum çünkü alan var almayan var bunuda raporlamınızı isterim

öncellikle bu tyrannos gemisi kalıcı olorakmı kalcak yoksa etkınlık bıttıkten sonra gidecekmi bunun bile cevabı yok.

yada olmadı en azından 1 kodla 1 tyrannos kodu yapılsın 1 koddan darkorbit batmaz bunuda raporlarmısnız venom kodu yapmışlardı bunuda yaparlar istese saçma sapan kişiler yazmasın bu ciddi konu gercekten zolr durumda olanlar kaç kişi görmek isterim.

yada kısa süreliğine uridyumla konulsun yada montaja çeşit birsürü var enden payment herkes yararalansın bu kez darkorbit inadı kırsın gerekli yetkililere iletin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Mart 2020
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Bu tasarımlar sadece görüntü ve sayaç sağladığı için pek almak zorunda olmadığımızı düşünüyorum. Evet biraz pahalı ancak bunlar sadece görsel tasarımlar olduğundan almak zorunda değiliz pek :)

RobinKudin ve militaryship-3 bunu beğendi.
  3. RobinKudin

RobinKudin User

lütfen mesajlarınızı alt alta yazmayınız :D Katılıyorum +1

ateistkeci bunu beğendi.
  4. ۰V۰

۰V۰ User

Yetkili değilim ama düşüncemi yazmak isterim. DarkOrbit senin için bir oyun olabilir ama esasında ticari bir işletmedir ve her ticari işletme gibi DarkOrbit de doğal olarak maddi gelir elde etmek istiyor. Sentinel tasarımını oyunda biraz olsun vakit geçiren herkesin alabileceği şekilde kullanıma sundular. Diğer tasarımlar için ücret istemelerini eleştirmek çok da doğru değil. Tyrannos tasarımlarının kolay erişilebilir olması gerektiğini düşünmüyorum, aksi taktirde tasarımlar değerini yitirir. Bu yüzden düşüncene katılmıyorum. Her oyunda bu tarz ücretli içerikler var, elbet bu oyunda da olacaktır. Konu "DarkOrbit yatırılan paraları hak ediyor mu? noktasına gelirse de cevabım hayır. Ödenilen ücrete kıyasla verilen hizmetin yeterli olduğunu düşünmüyorum.

ateistkeci bunu beğendi.
  5. atacanjo2

atacanjo2 User

sentinel var katılıyorum ama sanaa bence bu hafta sonu ya kapı etkınlıgınde sbecbtrum g cahmpıon etkınlıgı yapılması lazım mıllet alırken biz aval aval bakıyoruz mesele bu.

tyrannos spectrum g champıon kalıcmı gidicimi onuda bilmiyoruz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Mart 2020
  6. Eşitlik bozacak bir durum yok bu tasarımlar sadece görsel efektlere sahipler . İstatiksel olarak güçlü bir gemi tasarımı yapıp sadece payment e koysalardı dediğine hak verirdim .

۰V۰ bunu beğendi.
  7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Öncelikle forum içerisinde üst üste mesaj atmak yasaktır. Mesajlarınız tarafımca düzenlenmiştir. Lütfen tekrarlamayınız.

Forum içerisinde birden fazla hesapla aynı konular içerisinde işlem yapmak yasaktır. Bu nedenle atacanjo2 hesabınız hakkında gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

Şikayetinizi raporlara eklemek üzere konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.