Tyranoss Sentinel.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 20 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhabalar.
    Forumda baya bi aradım fakat alakalı bir konu bulamadım.

Bu tasarımı an itibari ile aldım :)
    Şimdi aklıma şöyle bir soru takıldı.
    Tyranos Centuriona gelen bir özellik vardı, sanırım %5 veya %10 hasar artışı ve hız artışı vardı.
    Sanırım öyle birşeydi veya bende yanlış hatırlıyor olabilirim.

Bu özelliğin aynısı Centinel içinde geçer limi?
    Yoksa tek özelliği sadece sayaç ve 15 üstü adam kestiğimizde geminin parlamasımı?

2. hedefim

hedefim User

Tek özelliği sayaç . Parlıyor mu bir fikrim yok :)

3. ateistkeci

ateistkeci User

Parlıyor parlıyor :D görmüştüm birisinde

hedefim bunu beğendi.
  4. hedefim

hedefim User

İyimiş :D

5. ateistkeci

ateistkeci User

Senide görmek isteriz öyle parlarken :D güzel gözükür birilerine :))))

6. BlueSparkk

BlueSparkk User

Görev buga girdi alamadım :/

7. ateistkeci

ateistkeci User

Supporta yaz durumla ilgili verirler sana sonra gelirsin bi 5-3 de ziyaretime :D :)

8. BlueSparkk

BlueSparkk User

Olur tabi geleyim :D

9. MrWho

MrWho User

güzel havaifişekti hüseyinciği keserken ;)

10. hedefim

hedefim User

Onlara istersen en şekil gemiyi getir 100 kere kesilirler 1 kere keserler ''Nasıl kesiyoruz sizi ama'' derler :D
    Hangi hüseyinden bahsediyorsun :p

11. merhaba yeni konu açamadığım için buradan yazmak zorunda kaldım. chat banım var 2111 yılına kadar ve desteğe yazdığımda bana süre sonuna kadar beklemem gerektiğini söyledi. biliyorsan var mı bu işin çıkar yolu yardımcı olabilir misin. chat banımın haksız olduğunu düşünüyorum bu arada ama support ısrarla haklı bir şekilde aldığımı yineliyor

12. ateistkeci

ateistkeci User

O sen miydin la :D savaş vardı Hüseyin'in tarafındaydım da tarafsız gibi davranam dedim :D

Bizim Hüseyin la siz yokken biz pallada takılıyorduk Hüseyin'de kesim yapıyordu biraz :p sonra savaştılar ikisi bende fişek attım :D

13. hedefim

hedefim User

Anladım :) Arkadaşın oyun içi nicki ne :D

14. ateistkeci

ateistkeci User

Hüseyin'e yaz o söyler listesine almıştır o :D

15. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Tyrannos Sentinelin sayaç ve 15 düşman kestikten sonra parlamasından başka bir eksisi veya artısı yoktur.
    İlgili sorun Merkez Ekibe raporlanmıştır. Ve kısa süre içerisinde çözülecektir.
    Açtığınız konuda gerekli cevaplar tarafıza verilmiştir.

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

16. MrWho

MrWho User

fe eyne tezhebün ;) dostum yaşarın çok güzel bi sözü vardır ''kötü arkadas düşman kazandırır'' hatta arkadaslarını düşman yapar... patladıktan sonra güzel oldu havai fişek atması tufanın,, bende patlama efektleri kapalıydı sağolsun arkadasını kesince tufan bu eksikliği giderdi :)
    gece mayında kestiğim için tekrardan kusura bakma ben siz emektar oyuncularla palada savaştığım için gerçekten üzgünüm.. kimin haklı kimin haksız olduğunu sen gayet iyi bildiğin içinde bunları dememe bile gerek yok sanırım. iyi oyunlar..

Quenn bunu beğendi.
  17. ateistkeci

ateistkeci User

Ben öylesine patlatmıştım ama :D eic olmasan bir buzumu atardım dürüst olmak gerekirse :p

Quenn bunu beğendi.