uba hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Barbarendavid tarafından 8 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. haftalardır uba kapalı neden oyun yöneticilerinden hiç kimsenin umrunda değil gündüz oyuna giriyorum yapacak hiç bişey yok ne kllan savaşı var ne aktif oyuncu var savaşabileceğim cubi kesemiyorum nedenini biliyosunuz inovke kesemiyorum haritalarda boş boş geziyorum b*t kullanmayan oyuncu olarak bi ubaya giriyordum oda yok napiyim oyunda önerisi olan varmı gerçekten:D rezil bi halde oyun bu bu günki oyun yönetimi yüzünden

2. NoName45_

NoName45_ User

Hangi serverdesiniz bilmiyorum ama ben genelde istediğim zaman savaşabiliyorum oyuncu bulup :D Cubi konusunda haklısınız, ben cubi keseceğim zaman yanıma bir arkadaşımı alıp diğer şirketlerin haritalarına gidiyorum, hem cubi kesip hemde adam öldürüyoruz, isterseniz bu yöntemi deneyin en azından bir sürelik :D

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

UBA bazı gemilerde aktifken bazı gemilerde kapalı olarak gözükmektedir. Fakat bir süre sonra tekrar aktif hale gelmektedir. Şayet kendi oyun hesabımda bu şekilde olmuştu. Bir süre sonra tekrar deneyerek UBA'ya girmeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca sorun raporlanmıştır ve en kısa sürede düzeltilecektir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Eylül 2020