UBA sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 30 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar benim bir sorum olucak bu zamana kadar yani ayın 30una kadar uba sıralamasında olmayan adamlar son 1 gün kala uba sıralamasına girmişler bir kac saat önce baktığımda ben 2. sıradaydım. şimdi baktım 4. sıraya gelmişim? bu nasıl bir şey yada böyle bir şey olabilirmi? hadi adamlar kasılarak yaptı diyelim 2 saat arayla o kadar puan nasıl kasılacak?[​IMG]
    adamların oyuna gecen saatlerine bakın birde?

Son düzenlenen: 30 Aralık 2015
  2. Merhaba ,

Forum üzerinden inceleme v.b. yapamıyoruz fakat görsellerle birlikte durumu anlaşılır olarak support'a bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Maqa67

Maqa67 User

Bu ne yav bundan ötesi yok adamın gemisine,Oynanma saatine, argesine bak. :confused:

4. Bunlar üstün oyuncu :D

5. Darkorbitin heryerinde bir açık var. Yapıcak bişey yok supporta yaz bi

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Evet tek inceleme yapacak olan birim Supporttur.Gerekli incelemenin ardından gereken yapılacaktır.

Keyifli Forumlar.

7. kullanıcıların profil bilgilerini serverlarını ID ve kullanıcı isimlerini supportta bildirdim. cevap bekliyorum arkadaşlar.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konuyu yetkili yerelere ilettiğinize göre sorun çözülecektir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.