UBA Tasarımlarına +Bonus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Angelbirds tarafından 19 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

UBA'nın verdiği 3 tasarıma +bonus özelliği getirilsin mi?(Örn. %5 Hasar veya %10 Kalkan)

1. Getirilmesini istiyorum.

89,3%
  2. Getirilmesini istemiyorum.

10,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir özelliği olsa idi alırdım.

2. Angelbirds

Angelbirds User

Arkadaşlar şimdi bende altın tasarım var iyi hoşta yani bu tasarımı kim görse çok güzelmiş diyor ve özelliği ne diyor tabiki bende yok diyorum o zaman ne işe yarar diyorlar.Şimdi açık arttırmadan çok düşük bir miktara aldığımız enforcer,bastion,exalted ve veteran tasarımların bonusları varda bu kadar uğraştığımız ve elitimizi harcadığımız tasarımın bir bonusu yok.Herkes tasarımdan ziyade taç için uğraşıyor o zaman ne anlamı var tacın da bir özelliği yok yani hiçbir özelliği olmayan şeyler için bu uğraşın emeğin anlamı ne kaldırsınlar herkes rahat etsin madem açığı var alması kolay buyrun alın çok mu kolay bir ay bekleyip hergün takip edip puan kasmak sizi bilmem ama ben daha ilgili bir muamele beklerdim ama malesef bu oyun her zamanki gibi yine saçmalıktan başka birşey yapmıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.