UBA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ιηтєяєѕтιηg®__[ΛLFΛ] tarafından 11 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya arkadaş bu arenadaki gemilerin bi özelliği mi var adamların iki konfisininde kalkanları
    bi türlü erimiyo daha nasıl fazla vurucaz anlamadım gemide 45 arge var herşey eşit adam iki sıkıyo bizde kalkan sıfırlanıyo ağır konfide vuruyorum adam dan milim milim düşüyo

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Onlarda sizin gibi oyunculardır.Gemiyi kalkan ile donatmış olabilir ve kalkan güçlendiricisi vardır.Uçuş düzeninide kontrol ettiniz mi acaba ?

İyi forumlar

3. bende kalkanla donatıyorum ama karşimdaki oyuncu gibi düşmüyo kalkanlar su gibi eriyo
    ayrıca hız konfisinde de çok fazla vuruyor karşimdaki bunu da anlamış değilim siz açıklayın bizde bilelim

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Nasıl bir konfi yaptığını bilemeyiz.Ama bahsettiğiniz durum olabilir.Halka uçuş düzenini kullandığı için çok fazla kalkanı olmuş olabilir , geliştirmeleri tam olabilir , güçlendiricisi vardır .Kısacası dediğim gibi böyle bir durum olabilir.

İyi forumlar

5. Aslnda daha öncede baya konusu açıldı kalkan ve dp sayısal olarakta görülebilse iyi olrdu kaç vırdğmz adama etki eden ne kdr bunlarıda öğrenebilirdik aslnda oyun sayfasının değişmesi lazm seafight gibi olabilir dp felan yazıyor

6. bende diyorum ki halka düzeni bende de var ama benim kalkanım karşımdaki oyuncu gibi erimiyo adam iki vuruduğu zaman bitiyo
    işin özeti siz ne derseniz deyin adamlar adaletli oynamıyo anladınız ne demek istediğimi

hayırdır ya admin yokmu forumda cevap verecek
    bi girin oynayın bakalım nasıl oluyo sizi görelim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ağustos 2015
  7. Merhaba ,

Kullanılan uçuş düzenleri de böyle durumlara neden olabilir. Yeni oyuna dahil olan uçuş düzenlerinden kullanıyorlardır. Sizin kullandığınız uçuş düzeni de vuruşunuzu düşürüyor olabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.