UBA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yavuzhanozel tarafından 23 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam arkadaşlar bana böyle bi msj geldi ve oyuna girdiğimde hiçbir ödül yoktu ??
    Tebrikler! Bu sezon Ultimate Battle Arenanın en iyi oyuncularından biriydin! Oyuna girdiğinde ödüllerini bulacaksın.

2. Merhaba,

Ödüller için BURAYA bakabilirsiniz.Eğer 31-50 arasında bir sıralama ile bitirdiyseniz 5 anahtar almış ve bunu farkedememiş olabilirsiniz.

İyi Forumlar

3. Modum konuyu dağıttıysam kusura bakmayın, ben de UBA'da savaştım ama bana, katılan herkese verileceği yazılan İron tasarımı verilmedi, neden acaba? Ben US4(ABD Doğu 3) sunucusunda oynuyorum, acaba bizim sunucuda daha UBA bitmemiş midir?

4. Merhaba,

“Arena Iron” Goliath tasarımı nedir?

Bir sıralama maçına en az bir kez giren herkes küçük bir anı hediyesi satın alma fırsatına sahip olur. Bu hediye: “Arena Iron” Goliath tasarımıdır. Tasarım hiçbir özel bonus içermez ve sadece arenada savaşacak kadar cesur olduğunuzun bir simgesidir.

Yukarıdaki yazıda da görüleceği üzere size satın alma fırsatı çıkıyor eğer satın alırsanız tasarım hesabınıza yatıyor yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 2 TL yabancı sunucular için de 1 veya2 dolar galiba.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 24 Ağustos 2015
  5. hayır modum hiçbir şey gelmedi sadece bu msj geldi bi cmye sordum bana altın goli hakkında birşeyler dedi ama anlamadım ? ( bu konuyu support bildirdim ).

6. Peki modum, ben ücretsiz sanmıştım. Hayırlı günler.

7. Merhaba,

Support size gereken cevabı vericektir.
    Tasarım ödülleri sadece ilk3 e verilecektir.
    Eğer ilk 3 te değilseniz goli tasarımları beklemeyiniz.

İyi Forumlar

8. Modum flood yapmayın lütfen :) Yanlışlıkla iki mesaj atılmış sanırım

9. TheMaster

TheMaster User

Yanlış bilgiyi düzeltelim. IRON, TR Sunucularında 2 TL'den satılıyor.

10. peki modum supportan cevab alamadım ayrıca goli tasarımını boşverelim 5 kutu anahtarı da gelmedi.ayrıca uba hayla devam ediyor

11. Merhaba,

Support yoğunluğa bağlı olarak 48 saat içinde cevap vericektir.Takipte kalınız.

Geribildiriminiz için teşekkürler.Düzeltilmiştir.

Evet bazen sistem aynı mesajı 2 kez atabiliyor nadir olsa da arada oluyor işte :)
    Diğerini sildim.Geribildiriminiz için teşekkürler.

İyi Forumlar

12. LorD_SnjN

LorD_SnjN User

sezon bitmeden nasıl ödül geliyor?

13. bende anllamadım bana sadece net olarak böyle bi msj geldi bakın:
    Selam [¥]★|3|*$A₩*_|3|★[¥],

Tebrikler! Bu sezon Ultimate Battle Arenanın en iyi oyuncularından biriydin! Oyuna girdiğinde ödüllerini bulacaksın. Şimdilik rakiplerinin hayranlığı ve kıskançlığının tadını çıkarırken sana meydan okuyanlara karşı bir gözünü açık tut!

14. Merhaba,

Eğitim arenası hazırlık sezonundaki ödülleriniz için gelmiş bir mesaj olabilir çünkü arkadaşlarımızın da belirttiği gibi nihai sezon etkinliği ay sonuna kadar etkinlik devam edicek olduğu için ödüller şimdiden gelmiş olamaz.Buradan hazırlık sezonu ödüllerine bakabilirsiniz.

İyi Forumlar

15. ama bana hiçbir ödül gelmedi sadece bu mesaj ?

16. Merhaba,

Forumdan vereceğimiz tavsiyeler bu kadar ile sınırlı olduğu ve forumdan hesabınız hakkında işlem yapma hakkımız bulunmadığı için tek çare supporttan gelecek cevabı beklemeniz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.