uba

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ιηтєяєѕтιηg®__[ΛLFΛ] tarafından 29 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaş bu yabancı serverlerdeki adamları neden kesemiyoruz adamlar iki vuruyo patlıyoruz
    hani düzeltmeler yapılacaktı iki konfiyle adamın tek konfisini bitiremiyoruz bu nasıl bir iştir ne kullanıyolar bilmiyorum ama bizide kullanmaya zorluyosunuz darkorbit ayrıca modlara söylüyorum gemiyle bi girin oynayın bakalım doğrumu yanlışmı

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu konuyu kaçıncıya açıyorsunuz bilmiyorum fakat dediğim gibi supporta kanıtınız ile başvurunuz ve ceza almasını sağlayabilirsiniz eğer hile kullanıyorsa.

İyi forumla

3. iyi de siz türkçe anlamıyomusunuz gelen albay ve bi üst rütbeli gemiler kesilmiyo bi türlü diğer gemilerle normal şekilde kesiyoruz

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu iş hesabınızın elitliğine ve oyunculuğa dayanıyor. Farklı konfigürasyonlarla karşıdan gelen hasarı önleyebilir hatta yüksek hasarlarda verebilirler. Karşımıza gelen bir tümgeneral veya general hesabın çoook fazla bir eksiği olacağını düşünmüyorum. Fazlası bile vardır.

İyi Forumlar.

5. yaw tmm tmm siz haklısınız ne doğru bi cevap veriyosunuz nede başka bişey

6. yaw ne dengesi adamlarla herşeyimiz eşit dokunamıyoruz bile

7. Merhaba ,

Arkadaşlar bahsettiğiniz durumları rapor olarak merkeze ilettik ve gerekli bir durum varsa ekleyip yine yollarız. Fakat oyunu bizler yapmıyoruz bizler sadece iletilmesi gerekenleri iletiyoruz.

Bir takım eşleştirme hataları olabilir bunlar bir şekilde düzeltilebilir fakat zaman gerekiyor olabilir. İşin teknik ayrıntılarını bilemiyoruz. Sabırlı olmaya çalışalım.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.