Öneri Uber Çılgınlığı Etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Xus tarafından 22 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Böyle Bir Etkinlik Yapılsın Mı ?

1. Evet

2. Hayır

3. Geliştirilebilir- Değiştirilebilir

Birden fazla oy kullanılabilir.
Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Xus

Xus User

Uber Kutu
    İçeriği
    3.000 Uridium, 30.000 UCB-100, 300 UBR-100 Roket, 30 EMA Dalgası, 30.000 Pet Yakiti, 300 GG
    Özellikleri
    - Kutu 4-5(Uber) Haritasında Olup Her 30 Dakikada 3 Adet Çıkacaktır.
    - Toplanmadığı Halde 3 Dakikada Bir Yer Değiştirecektir.
    - 15 Dakika İçerisinde Toplanmaz İse Kutu Kaybolacaktır.
    - Kutuyu Toplamak 10 Saniye Sürecektir.
    - Kutuyu Toplarken Kamuflajınız Ortadan Kalkacaktır.
    - Kutu Toplandığında Uber Muhafız Ortaya Çıkacaktır.
    - Bir Oyuncu Her Aktiflikte (3 Saatlik Sürede) Bir Defa Kutuyu Toplayabilecek Yani Günde En Fazla 3 Defa Kutuyu Toplayabilecektir.
    - Katlayıcı, Arge ve Protokoller Kutu İçeriğine Etki Etmeyecektir.
    - Kutuyu Petiniz Toplayamaz.
    - Yeni Bir Destek Çıkartılıp Kutu İçeriğini 3 Katına Çıkaracaktır. Payment İle Satılıp Bir Aylık V.İ.P Üyelik Paketinin Yarı Fiyatında Olacaktır. Destek Oyun İçerisinde 9 Saat Boyunca Etkili Olacaktır.
    Uber Muhafiz
    3.000.000 Dp - 300.000 Kalkan - 3000 Uridium 3.000 Şeref 3.000.000 Kredi 3.000.000 Tp
    Muhafız Hasar Aldığı İlk 3. Saniyeden Sonra Uber Kristallin, Sibelonit ve StretuneR'den 3'er Tane Çıkaracaktır ve İnsta Kalkanına Sahip Olacaktır. Çıkardığı Yaratıklar Diğerleri İle Karışmasını Önlemek İçin İsimleri '' Muhafız Uber --- '' Şeklinde Olacaktır ve Verdikleri Ödül Normalin Yarısı Kadar Olacaktır.
    Özellikleri
    Lazer Gücü : 3.000 Roket Gücü : 30.000 (Lazer Saniyede Bir Roket 3 Saniyede Bir Atacaktır)
    (Bu Yaratıklar Kesilmeden 4-5 Haritasında Portallar ve Atlama Cpuları Çalışmayacaktır)
    (Ödüller Verilen Hasara Göre Belirlenecektir)

Kutu Bulucu Cpu
    Haritadaki Uber Kutuları Mini Haritada Kırmızı Ping İle Gösterecektir.
    Her Kullanışta 300 Promerium Harcayacaktır. (Ambarda Mevcut Olan Promeriumu Kullanacaktır.)
    Birleştirmeden Veya Payment Yoluyla Alınabilecektir.
    1 Aylık Vip Fiyatına Satılacak Veya 30 Bölünme Kristali, 30 Aurus, 30 Nano Çantaya Birleştirilecektir.

Ünvanlar
    Uberin Hakimi : 20 Uber Kutu Toplayana Verilecektir.
    Uber İmparatoru : 50 Uber Kutu Toplayana Verilecektir.

• Etkinlik 30 Gün Sürecek Günde 3 Kere Aktif Olup Her Aktifliği 3 Saat Sürecektir.
    • Etkinlik Saat 09:00'da Başlayıp 12:00 a Kadar Devam Edecektir. 3 Saat Ara Verilip 15:00'dan 18:00'a Kadar Sürecektir. Tekrar 3 Saat Ara Verilip 21:00'dan 00:00'a Kadar Sürecektir. Böylelikle İstediği Saatlerde Oynayamayan Oyuncularımızda Yararlanacaktır.
    • Etkinlik Boyunca Droitler Hasar Almayacaktır.
    • Etkinlik Boyunca Düşük Levelli Oyuncular 4-5 Haritasına Giden Haritalardan Atlayabilecektir.
    • 30 Gün Boyunca Her Gün En Az 2 Kutu Toplayıp 1 Muhafız Patlatan Her Oyuncuya Ekstra Ödül Verilecektir : Kronos Hariç Bütün Kapıları Birer Defa Açılacaktır.
    Önerilerini Ve Desteğini Bekliyorum :) Rakamlar Ve Özellikler Değişebilir

Gmeeknggg bunu beğendi.
  2. bu nasıl bir beyındır yav :) bence olmalı :)

Gmeeknggg bunu beğendi.
  3. Bu olay bence böyle değilde tersi olsa şimdiye kadar çok daha yararlı olurdu. Yıllar önce haritalardan bonuslar kalksaydı katlayıcı kalksaydı oyun çok daha güzel olurdu. Lakin anlam veremedigim bir şekilde Botları yakalama çalışmakla ugrasan dark orbit Bonus ve katlayıcıyı kaldırmadı.

Gmeeknggg bunu beğendi.
  4. Xus

Xus User

bir de şöyle düşün :) oyun devamlılığını sağlamak için gizilik ve adaletinden ödün veriyor.

Hemen Hayır verin sonra da yeni bir şeyler gelmiyo sıkıldık diye şikayet edin :D siz de ayrı bir şeysiniz
    Hayır verenlerden daha güzel fikirler bekliyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Haziran 2017
    Gmeeknggg bunu beğendi.
  5. DEATSHIP61

DEATSHIP61 User

Ben Bunu Nasıl Düşünmüşüm :D eskiden bu kadar yaratıcımıydım :D Hort

Gmeeknggg bunu beğendi.
  6. Prophecy

Prophecy User

Güzel fikirmiş, destekliyorum :)

Gmeeknggg bunu beğendi.
  7. Bence Darkorbit Reloaded için çok aşırı derecede bonkör bir etkinlik. şöyle söyleyebilirim Bir ara kuiper kapısı ilk çıktıgında turuncu kutular çıkmıştı onun tarzı bir etkinlik olabilir ekstra bir yaratık gerektirmez belirli bir süreliğine 3-4 saat kutuları gelebilir ama kutu içerikleri sistem tarafından düzenlenerek getirilebilir ama bu fikre oyum geliştirilebilir ve düzeltilebilir.

Gmeeknggg bunu beğendi.
  8. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

Olabilir :D +1

9. Merhabalar,
    Klan oyuncularının işine yarayacak bir etkinlik olur bence. Geliştirilmeli;)
    Bak dostum o dediklerin oyundan kaldırılırsa oyunun en büyük gelir kaynağı gider. Bir saatte tek lazer atmadan 7-12k urilik bir kaynağı oyundan kaldırırsan biz neyle hades dönecez? Paladıum diyeceksen petle beraber toplasan bile bir haftada rütbe düşmemen için dönmen gereken hadesi bile karşılamaz. Ben şahsen pete toplatıyorum. Crediyle de dönülmüyor Hades Vesselam.
    Saygılarımla.

10. gurkan129

gurkan129 User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.