Uber Cubikon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DonsuzMuhallebi tarafından 16 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bence çok fazla değil. Çünkü hem Hitac'ın yanındaki küçük şeylerin bile dpsi 10m ve kalkanıda 10di. Yani en fazla 2 kişi yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

2. saalih134

saalih134 User

Bence harika bir fikir ancak Uber Cubikon avı ödülünde iris veriyor insanlar bir iris için en az 1 hafta uğraşıyor bu görev ödülü değiştirilmeli ama onun dışında her şey çok güzel +1

3. -onur5000-

-onur5000- User

Olabilir cubikondan sıkıldım artık +1

4. KELKİTLİ

KELKİTLİ User

Uber debilince insanın aklına 8 katı geliyor ama 5 katta güzel olur ...

5. Güzel fikir ama aynı şirketten en az 20 elit gemi olucakki rahat kessin yoksa 3 şirkete bakar o cubiyi öldürmek ama iyide olur herkes uber cubiye hucüm eder normalleride garibanlara kalır benden tam desdek :))

6. Rekabeti arttırabilir, ancak şirketler arası PvP haritasında olacağından ve PvP esnasında kaçış olmadığından zorluğu bir değil üç derece daha tırmanır.

7. KARANLIK

KARANLIK User

Arkadaşlar lütfen konu dışı mesaj yazıp konun kilitlenmesine sebep olmayalım.Konu dışı mesajlar silinmiştir.

8. bence etkinlik günü olması sacma zar zor bi iki tane etkinlikte keseriz bide etkinlik olunca çok daha zor olur ama pvp yi arttırmak için canlanma süresini arttıra bilirizorda beklerken başkaları gelir fln

9. qqTheZeXpp

qqTheZeXpp User

Olmalı oyuna uzun süredir npc eklenmedi diye biliyorum. +1

10. aslında iyi fikir ama ufacık bir düzeltme yapmalısın 4-4 yeni 4-5 haritasında olursa daha iyi olur hem iş daha zorlaşır hemde uberlerin olması gerektiği yerde olur...

ShadowTheHedgehog bunu beğendi.
  11. valla iyi fikir hem işi çok çok zorlaştırır; hem ordaki diyer npc/boss/uber ler hem ordaki diyer canavar kesenler hem korsana gitmek isteyenler hemde cubiyi isteyenler en az 3 citadel gerek :D ama ödülde bi citadel e laik

12. Olursa güzel olur ama 50 protegitçok kasar

13. uri kasmak icin artk haritadaki cubilr yetmiyor battelry gitti low gitti yerine kaslcgmz bi yer gelmeli yada bu uber cubi güzel fikir

14. ÇORBACI

ÇORBACI User

Ccubi çıkabilir ama ödüller çok uçuk

15. senberk99

senberk99 User

begendim ben gorevlere daha fazla tp gelirse daha iyi

16. tabutçu99

tabutçu99 User

ta zeten ne zamanın konusu bu

17. Oy verebilseydik daha güzel olacaktı ama

18. Ben sevdim +1 anket yok ..?

19. ●53●

●53● User

Uber Cubıkon Kesemessın Orada Çok Zor Full Adamlar Izın Vermezler Gelıstırılmelı....

20. PUSAT

PUSAT User

Çok güzel ben beğendim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.