uber destek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve karakartal78 tarafından 22 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3 saattir %25 uber şeref desteği gelsin diye bütün yaratıkları kestim diğer desteklerim fullendi o çıkmadı hangi uber yaratıktan çıkıyor bilgisi olan paylaşabilir mi ? Yani 4-5te hangi yaratığı kesersem %25 şeref desteği çıkma ihtimali var.

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Sayın arkadaşım uber npc lerinden şeref desteği çıkma tamamen şans işidir. Bu yüzden size şunu npc yi kesin dersem sizi yanlış yönledirmiş olurum.

İyi forumlar.

3. Bu tamamen şansa bağlıdır. Size tavsiyem imha ettiğiniz npc çeşitlerini artırın ve en önemlisi gruba giriniz.

Başka arkadaşlarınızın imha ettikleri size şans getirir.

4. Sayın moderatörler yetkili kişilere iletirmisiniz tl ile satın aldığımız tp veya şeref onu da geçtim 4-5 kestiğim uber destekler oyunda olmadığım halde bitmesinin nasıl bir oyun bu , online değilken destek bitmesi kadar saçma bir şey göremiyorum .İnsanlar yenisi alsın diye bu kadar para gözlü olmasınlar lütfen . Bana herkes hak verecektir umarım ve böyle saçmalığı devam ettirmeyin .

5. Bazı destekler ne yazık ki öyle. Bunu bende haksız buluyorum.

Ufakta olsa diğer destekler için bir tavsiyem olacak size.

Sadece oyun içerisinde iken süresi işleyen desteklerinizin ömrünü uzaktamk için her zaman çıkış yapmaya özen gösteriniz.

5 saniye 20 saniye fark etmiyor... Bir çok arkadaşımız çıkış yapmıyor direk power tşuna bas kapansın kasa :D Ya da tarayıcı kapamak vs.

Bu yüzden gemi 10 dakika filan açıkta duruyor.

6. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım sizin düşüncenizle haklı olabilirsiniz.;) Birde olaya şöyle bakalım sizin npc kestiğinizde aldığınız destekler bitmesin bir hafta sonra oyuna bağlanın kaldığınız yerden devam edin.:D Bu seferde npc kesmiceksiniz burada benim şahsi fikrimdir asla bigpointi yada sizi haklı yada haksız demiyorum. ;)amaç sizin burda hoş vakit geçirmenizidir benim şahsi fikrim budur.

İyi forumlar.

7. Sadece npc den aldığım desteği kastedmedim peki madem kendi paramızla olan destek niye bitiyor npc kesmesin diye mi eğer desteğim bitmese boşa gitmesin diye hem görev hem npc keserim çok yanlış düşünüyorsunuz bu algıdan bi çıkın kendi paramızla sadece rezil oluyoruz ben burada bunu çıkartıyorum ve bu önerimi bildirmemi rapor etmemi istedim düşüncenizi söylemişsiniz eyvallah.

8. Günlük %50 şeref ya da TP elbette biter. Diğer türlü bunları biriktirdiğinizi düşünün :)

Paranızla hiç bir zaman rezil olmazsınız, paranızla seçim yapmış olursunuz :)

Rapor edilme hususunda size öneri anket yapmanızdır.

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yazıldığı gibi hesabınıza 1 gün (24 saat) boyunca bu destek eklenecektir. Oyunda olduğunuz süre için işleneceğinden bahs edilmiyor. Siz bu durumu kabul edib satın alma işlemi yapıyorsunuz. Eğer bu durumun değişmesi için bir fikriniz varsa güncelleme ve fikir havuzunda diğer üyelerle paylaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

10. hiçbir şey demiyorum herkes kabulleniyor demek ki kilitleyebilirsiniz.

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.