Uber Devolarium Görev Tavsiyesi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DERBEDER|AsL| tarafından 30 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 100lük görevlerde 400m uber devo hasarı ver görevindeyım çok zor ilerliyorum. Bulması zor oluyor haritada hangi yerlerde çıktığı belli mi koordinatları , haritada aynı anda sadece bir tane mi çıkıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum

2. aynı anda bir tane çıkmıyor bildiğim kadarıyla. Petinde düşman bulucu modülünü kullanırsan ve radar protokolü takarsan daha seri bir şekilde yapabilirsin

DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.

Ne yazık ki 4-5 haritasında kesin olarak hangi kordinatlarda çıktığı kesin değildir. Düşman Bulucu modülünüz ile haritada bulmanız gerekmektedir. Haritada aynı anda bir adet bulunmamaktadır. İmha edildikçe random bir şekilde haritada belirmektedir.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Haziran 2020
    DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  4. yanıtlar için teşekkürler konu kilitlenebilir.

5. joetly

joetly User

tavsiyem ve tecrübeme dayanarak tam orta harici kenarlara yaklaşık 2 ekran uzaklıkta tur attığında en az 2 taneye denk geleceksin (eğer düşman bulucun yoksa) ayrıca aynı anda sanırım 3 adet çıkıyor haritada. kolay gelsin

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yardımcı olan oyuncu arakadaşlara bende teşekkür ederim. Konu sahibinin talebi üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.