uber kristallon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KURTLAR__VADİ§İ tarafından 15 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar benim 1 tane uber kristallon görevim var full lf3 full kalkan seprom beslemeli x3 lazerle aegisle kesermiyim ne yapmam gerekir

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Uber Kristallon için grup kurmanızı öneririm.

İyi Forumlar

3. senberk99

senberk99 User

kaca kaca sab kamikaze ve X3 ile kesersin ama guzel kacmalisin ama brnce 1 kusi daha gelse cok rahat olur bi arkadasin varsa senden guclu soyle ikiniz kesin cok zor degil

4. Uber tallon 1 kisiyi rahatca oldurur bence grupla dalin

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

4-5 te Uber kesen gruplara dahil olursanız kolayca yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Uber tallonu tek başına da kesersin ama kaçarken en az 2 kişi lazım. Ben tek başıma rahatça canını indirebiliyorum ama kaçarken dağıtıyor gemiyi :(

7. Merhaba,

Grup kurarak keserseniz bu kadar düşünmenize de gerek kalmaz.

İyi Forumlar.

8. donerek rahatlikla kesebilirsiniz ama cani azladiginda kactigi sirada zorlabilirsiniz vip liginiz varsa kamikaze ile en son durdugu yerde donerek kami atarak kesebilirsiniz vip degilseniz kami kullanmanizi onermem zarara girebilirsiniz ama 2 aegis olursaniz daha rahat kesersiniz emin olunuz.

9. ÇORBACI

ÇORBACI User

Sepromun hazır olsun kaçarken sepronla mermileri güncelle elit roketleri seç x4 ve rsb kombinizasyonuyla dal kesersin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.