Uber Lordakia,Saimon ve Mordon Görevleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-_GESTAPO_-* tarafından 19 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba,
    Bu Uber Lordakia,Saimon ve Mordon görevlerini nasıl yapıyorsunuz? Pette 12 Radar ve Düşman Bulucu olmasına rağmen çok uzun zaman alıyor bu uberleri bulmam.Görevde istenen sayılar da öyle az buz değil, 750 Uber Lordakia, 1000 Uber Mordon-2000 Uber Saimon .Tek tek nasıl bitecek acaba bunlar çok merak ediyorum. Var mı bir önerisi olan, sizler nasıl yaptınız veya yapıyorsunuz ?

2. Aria

Aria User

O görevi yapan yok. Ben bile uber saimon 90 geldim iptal ettim. Tortuyla yandıkça git git git git>> yapılmıyor.

Grup bulursan olabilir. Aynı görevi yapan 6-7 kişi tortu geçip, haritada arasanız. Hızlıca bitirirsiniz.^^

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  3. Benim gemimdeki tüm görevler bitmiş. 23.seviyeyim. Nasıl yaptığıma gelecek olursak.2 kişi 12 radar protkoluyle haritayı 2 ye bölüyorduk. Yarısına o bakıyordu yarısına ben. Tüm haritayı 2 kişi kapsıyordu. Evet uzun sürüyor ama yapılıyor. Saydığın görevler 1-2 günlük görevler değil. Uğraşman gerekiyor.

4. Çok erken vazgeçmişsin sen de :) Tr5 deysen yavaştan yaparız :D

Ben de artık öyle yapacağım mecburen, gerçi 4-5 de pek rahat da bırakmıyor adamlar görev yapmamız için ama yavaş yavaş yapacağız artık :)

.KâPGâÑKâĞâÑ.[61] bunu beğendi.
  5. lllecelll

lllecelll User

valla o uber saimon ve uber mordonun bitmesi 1 ayımı aldı oda günlük sayı belirledim psikolojik olarak iyi geliyor :D

6. Lordakia yine kasılıyor bugün 100-150 tane kesmişimdir herhalde ama dediğin gibi diğerleri çok oyalayacak çooook :D

lllecelll bunu beğendi.
  7. Geçen ay ben bitirdim.Fakat dediğiniz gibi çok sıkıcı ve çok zaman alıyor.Harita büyük yaratık az.Ben düşman bulucuyla önce mordon aradım,saimon zaten yakınlarda çıkıyor.Etkinliklerdeki ve kapılardaki uberler göreve yazıyor.Lordikia hemen hemen adım başı karşınızda.Tamamını bitirmem 2 ayı geçti .Allah kolaylık versin.

8. 10.000 dusman gorevindeyim 8000 e geldim gina geldi.d

9. Kapılardaki uber sayıları az olduğu için vakit kaybı gibi geliyor şu an o bana :) Allah razı olsun, sana da gözün aydın diyeyim o zaman, bu görevi bitirmek cidden sabır işi :)

Düşman görevlerinde gemi türü belirtmediği sürece yapılıyor yine bir şekilde ama herkes aynı tür gemi kullanınca diğer tür görevleri yapılmıyor maalesef.

10. tr5 nick neyse yardımcı olurum :D

11. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Genelde grup ile yapılıyor böyle görevler. :) Ben kaç defa başladım baktım olacak gibi değil sıkılıp iptal ettim görevi :D

Grup bulmanız gerekiyor.

İyi Forumlar.

12. *-_Gestapo_-* nick, bu geceden sonra ulaşabilirsin, ben de senin nicki alayım :D

Grup pek bulamadım maalesef, yavaştan yapıyorum bakalım uber lordakia bitecek gibi de diğeri müebbet :D

13. NemesisArmada[єzαη] gemim fazla sağlam olmasada yardım ederim gene :D

14. Kolay gelsin :) biraz zor ama imkansız değildir :) 1-2 arkadaşından yardım istersen rahat yaparsın :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.