Uber Mordon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KAFA_DENGİ* tarafından 26 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    Petimde olan düşman bulucu modulü ile uber mordon keseceğim fakat 4-5 de olmama rağmen düşman bulucuyu açtığımda lıstede gözükmüyor neden kaynaklıdır acaba ?

Son düzenlenen: 26 Ağustos 2018
  2. korsanjack

korsanjack User

pet bulucuda radar protokolleri olması lazım menzilinde yoksa gözükmez .

3. Düşman modülü kullanmadın sanırım hiç,lütfen mesaj yazmak için mesaj yazmayalım arkadaşlar..

4. Aliens

Aliens User

Ekranınızı tam ekran yapın ve PET penceresini en yukarı çekin, liste 4-5'te çok uzun olduğu için öyle görebilirsiniz ancak.

5. Onuda yapmıştım fakat bir faydası olmadı maalesef,cevabınız için teşekkürler.

6. Oyun hatası bu. Modlar yetkililere bildirmesi lazım. Bende 4-5 görevlerinde bu sıkıntıyı yaşadım. Farkı mape gidip geri gelin yada Oyundan çıkıp geri girin liste sırası yenileniyor.

7. İnsanlar oyunda hızlı bir şekilde mordonları keserse bir süre çıkmayabilir ve siz de bu süre zarfında görmemiş olabilirsiniz. Tekrar deneyin ve listeye detaylı bakın illa ki oradadır.

8. Sizin gibi aynı npcyi avlayan ve arayan ve imha eden kişiler olduğu zaman haritadaki npc listesinde olmaya biliyor.Uber haritasındaki npclerin adetleri belli zaten.mordon uberde doğru biliyorsam 4 adet olmalı,aynı sorunu görev yaparken bende yaşamıştım.Uzun bir süre doğmasını beklediğim oldu,bu durum aynı zamanda oyun hatasıdır.

9. Verilen cevaplar için teşekkür ederim arakadaşlar,fikri olan başka arkdaşlar için konu açık kalsın

10. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlarımızında dediği gibi düşman bulucuyu açtığınızda haritada o yaratık olmayabilir, başka bir oyuncu kesmiş olabilir. Düşman bulucuda herhangi bir sorun yoktur.

İyi oyunlar.

11. Konuyu kilitleyebiliriz,teşekkürler.

12. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.