Uber protegit gizli harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dejavu●VB●Esat tarafından 12 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 250 tane uber protegit görevim var gizli haritaya girmek için tam 330 kere atlama denedim ama atmadı çok zor değilmi nasıl giricem bu görevi bitirmem lazım

memat155 bunu beğendi.
  2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Gizli haritaye girmek tamamen şans işidir. Maalesef ki sürekli denemekten başka bir yolunuz bulunmamaktadır. Şansınız pek yaver gitmemiş ama belki bir dahaki sefere daha hızlı bir şekilde girebilirsiniz :) Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

memat155 bunu beğendi.
  3. Gerçekten şans işi bende saatlerce hatta izin günümü sadece ona ayırmıştım ama girememiştim bigün oyundan çıkarken deniyeyim dedim ve attı sende deniceksin yapıcak bişey yok başka

memat155 bunu beğendi.
  4. çok zor ya görev olmasa uğraşmam bile ama bukadar zor olması kötü tam 450 kere denedim bir günde 450 kere aynı şeyi yapmak nekadar zor bilyonmu 450 :D

5. lllecelll

lllecelll User

o haritaya girmek insanın tüm stresini alır :cool: