Öneri Uber Protegit için çılgın projem :D

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve MaXiMuS tarafından 31 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Projeye bakış açınız nedir?

1. Olumlu

91,9%
  2. Olumsuz

8,1%
  1. MaXiMuS

MaXiMuS User

Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum arkadaşlar (S.a.) :D
    Yeni gelen uber protegit görevi için gizli haritaya atlamak ve uber protegitleri kesmek sibelonu portaldan atlatmaktan(deveyi hendekten atlatmaktan) daha zor :rolleyes:
    Uber Protegit 4-5 e gelsin gelsin ama öyle klanlar gelip 10 dk da tüm klanın görevlerini bitirebilecek cinsten gelmesin mesela ;

• Protegit İstilası etkinliği; x-6 haritasında 4 cubikonun aynı anda soğuma süresine girdiğinde soğuma süresi boyunca 4-5 haritasında 1 adet uber cubikon çıksın etkinlik boyunca normal cubikonlar 2 katı protegit çıkartsın.
    • x-6 haritasında her cubikondan 1 adet uber protegit çıksın o uber protegit normal protegitlere komutanlık yapsın. :D
    • Grup ile beraber kesilen uber protegit görev için sadece ilk saldıran kişiye yazsın.
    Desteklerinizi bekliyorum bu etkinlik gelirse bana ödül vermeyecekler hepimiz için istiyorum :p

2. Fren

Fren Guest

İlk Madde çok yaratıcı geldiği için hoşuma gitti. Bu zorluktaki göreve bence gayet ideal :p

anakin5555 bunu beğendi.
  3. Ben bunu begendi

MaXiMuS bunu beğendi.
  4. mantıklı buldum ben de

MaXiMuS bunu beğendi.
  5. lllecelll

lllecelll User

arkadaşlar gizli haritada gemi değiştirme penceresinden gemi değiştirebiliyormuyuz?

6. fikir güzel ama güncelleme fikir havuzu bölümünde çürüyüp gidenlerden olacak
    ben olumlu vereyimde ne olur olmaz :D :D :D :D
    +1

MaXiMuS bunu beğendi.
  7. MaXiMuS

MaXiMuS User

Destek olan herkese teşekkürler. Öyle bakıp hımm güzelmiş deyip +1 vermeyenlerin irisleri patlasın :D
    Kasap et derdinde, Sibel Can :confused:

"ÜLKE BAYRAK TASARIMLARI TÜM SUNUCULARDA" konum dikkate alınmıştı belki buda dikkate alınır :D

anakin5555 bunu beğendi.
  8. vurucu

vurucu User

gizliye atlamada günde 300 defa atlama yapıyoruz ama sıkıyor artık benim atlayışımla başka biri fazla atlamadan oraya düşebiliyor , gerekirse atlama sayısı çogalsın ama herkesin atladıgı kendine yazsın yani başka biri bundan faydalanmasın lütfen .

47melik47 bunu beğendi.
  9. anakin5555

anakin5555 User

A.s +

MaXiMuS bunu beğendi.
  10. MaXiMuS

MaXiMuS User

Eywlh :D

anakin5555 bunu beğendi.
  11. anakin5555

anakin5555 User

ne demek krdşim :)