UBR-100 Roketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 7 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Ben 1-2 aydır darkorbit oynuyorum şu dikkatimi çekti bazı gemiler roket attığında etrafında renkli sis gibi bir şey çıkıyo ben kendi roketlerime baktım bende çıkmıyo serverdeki arkadaşlara sordum UBR-100 roketi atınca öyle renkli roket atıyo dediler doğrumu yoksa argeyle vb. ilgisimi var ???

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

arge ile alakalıdır yanlış hatırlamıyor isem roket ısısı argesi ile alakalıydı

iyi forumlar

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

yada bir iki tane alıp deniycem ben ya aklımda kalmasın :)

FModum siz haklıymışsınız argeyle alakalıymış ubr alıp denedim renkli bişi çıkmadı diğer roketler gibi attı ama çok hasar veriyor yaw 5li bi atttım mordon 40k geçirdi :) yorumunuz için sağol

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ekim 2014
  4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

SSS bölümünde bir konumuzda gif şeklinde vardı ancak onlarda silinmiş ısı ayarcası argesini tamamlayarak bu görünüme kavuşabilirsiniz.

İyi forumlar

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Teknoloji fabrikasındaki roket ince ayarını kullandığın zaman da roketin arkasında normalden farklı bir duman çıkıyor.Bu teknolojiyi uri vermeden 20.000 crediye 2 saate üretebilirsin.Roket hedefini %100 yapıyor ve 15 dk kullanım süresi var.

6. Kırmızı sis : Roket ince ayarı. 20K Krediye Teknoloji fabrikasından yapabilirsin.

Kırmızı roket : Isı Arayıcısı. ArGe'den yapabilirsin.

7. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

teknoloji fabrikasında nası yapcaz anlatırmısın ?

8. Şimdi , Teknoloji Fabrikasına girdiğin zaman TEKNOLOJİLER var. Kırmızı bir kilitlenme simgesi olacak o Roket İnce Ayarı'dır. 20.000 krediye yapabilirsin ama 4-6 saat sürer. Hemen 500 U. ya satın da alabilirsin.

9. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

onu yaptığında argeyi ona vermene gerek yok değilmi ?

kardeş ben şimdi uridiuma yaptımda bu sağda gösterge var orda 1 yazıyodu yaptıktan sonra iki yazdı ne yapçam şimdi oldumu yoksa daha yapılıyomu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ekim 2014
  10. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Ar-ge olarak ısı ayarcısına 1 tane verdiğinizde sizde de çıkar.

Keyifli Forumlar

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu dediğiniz kısa bir süre geçerli oluyor.Bitince yeniden üretmeniz gerekiyor.Ancak arge ile yaparsanız sürekli olur.

İyi forumlar

12. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

anladım teşekkürler konu kilitlenebilir

13. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Gerekli bilgiler verilmiş olup konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.