ucurum fark

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by [TearsFears], Nov 15, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bu oyuna basladigimdan beri gucluyle gucsuz arasinda ucurum fark var tum etkinlikler gucluler icin tum güncellemeler güçlüler icin koca sirket bot lara cozum bulamiyo kasilcak 1 adam bulamiyoruz bu fark icin bir calisma yok mu hep bu kadar ucurum bir fark mi olacak eger oyleyse darkorbit oyuncu bulamaz kapatin gitsinde bende her bıraktığımda bir daha giremeyeyim BU İŞ BÖYLE YÜRÜMEZ darkorbit ekibi güçsüzler içinde birseyler yapin galaktik cekisme etkinligi 1.5 m uri veriyo guclu daha guclu oluyo gucsuz gemiler neden oynuyo o zaman kapatin hesaplari.

Last edited by moderator: Nov 15, 2019
  2. Merhaba,

Değerli oyuncu biz sizlerin daha iyi oyun ortamında oynaması için burdayız. Yeni günlük görevler arge dosyası, ganimet anahtarı ve extra enerji vermekte bunun yanı sıra günlük giriş bonusu olarak SG3N-BO3 kalkanı, gelişmiş lf4, eir vb şeyler vermektedir.
    Montaj sistemiyle tasarım açmanız daha kolaylaştı. Bu konuda hassasiyetinizi anlıyorum. Gelişmemiş oyuncularımız içinde etkinlik yapılmasını ve bu durumla ilgili raporlamayı yapıp konunuzu takipte kalarak destekçiniz olucam.

İyi forumlar.

3. tesekkurler kilitlenebilir.

4. GÖLGE

GÖLGE User

Bir tarafa koca bir pasta ikram edilirken öbür tarafa 1 dilim pastanızı alın susun der gibi:)Nekadar da eşit ne kadar da adil bir etkinlik:)Hele de çıkıp verilen cevap herşeyden şahane:)Ayakta alkışlıyorum:)

[TearsFears] likes this.
  5. Merhaba,

Değerli oyuncu isteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.