Uçurum kadar fark

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cafer54 tarafından 11 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. cafer54

cafer54 User

Yeni başlayanlar ile eskiler arasında uçurum kadar fark olmaz ki. Uri de alınsa geliştirme için ciddi paralar yatırılmadığı sürece adam geliyor 3-4 sıkıyor patlıyorsun. Hiç şansın olmuyor.

Bu oyunu zevksiz ve sinir edici yapıyor. Adam geliyor tek gemi ile onlarca gemiye kafa tutuyor ve işini görüp gidiyor. Bunda hiçbir mantık yok

2. Merhaba ,

10 senelik geçmişi olan bir oyunda 5 , 6 , 7 , 8 , 9 veya 10 yıl önce başlamış olan ile 1 , 2 , 3 ya da 4 yıl önce başlamış oyuncular aynı olmaması normal bir durum diye düşünüyorum. Daha önceden başlamış ile yeni başlayanlar arasında bir takım farklar hemen hemen her oyunda mevcut maalesef.

İyi forumlar.

3. cafer54

cafer54 User

Bu kadar aşırı farklar hiçbir oyunda yok. Yeni oyuncu o kadar yıl farkı kapatmak için bekler mi sizce?
    Siz bırakın 2-3 yılı 1 yıl bile o şekilde oynar mıydınız?
    Bu oyun emek ve akıllı taktik strateji oyunudur. Ama gelinen nokta ise ne taktik ne de strateji yapmanıza gerek bırakıyor. Adam portala gelip 5-10 gemi ile hiç kıpırdamadan çarpışıyor ve hepsini püskürtebiliyor hatta ilk mermi yiyen atlamak istese bile atlaayamaya fırsat bulamıyorsa böyle bir oyunu kimse oynamaz ki oyuncu sayısındadaki düşüşte bunu gösteriyor

4. Merhaba ,

Benim başladığımda oyunda o zamana göre herşeyi full oyuncular vardı. Derken belli bir yere geldiğimde oyuna yenilikler geldi haliyle eksiği olmayan gemilerde onları tamamlamaya çalıştı bende daha geriye düşmüş oldum. Bu şekilde devam etti ve günümüze kadar geldik. Ama doğruyu söylemek gerekirse oyunun genel yapısına bakarsak ( Oyuncu sayısını kastetmiyorum. ) 6-7 sene önceki hali daha güzeldi. :)

İyi forumlar.