uçuş düzeni için tavsiye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 11 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler 80 k urim var bugün 100 k ya tamamlayacam ama benim diroit düzenim yok gemim aegis 6 tane lf4 var kalkanlar jeneratörler filan full 1-7 1-6 tallon cubi arada sırada 5-2 de görev yapıyorum yani kasılıyorum hangi uçuş düzenini tavsiye edersiniz kalkanım zaten 400 bin civarında kasılırken yetenek basıyorum canım cok gitmiyor slotları daha hızlı kesebileceğim bir düzen varsa söyleyin ona göre şey yapayım teşekkürler

2. kasılmak için en iyisi burgu %20 hasar artışı veriyor ama kalkanın 300k ya felan düşer dersen yok ben kalkan can istiyom kalp al

3. Cillos™

Cillos™ User

Daha hızlı kesmek için burgu alman lazım ama burgu 150k uri. Onun yerine 100k uriye elmas alabilirsin hasarını arttırmaz ama portala çekilip kalkan doldurmana da gerek kalmaz o açıdan zaman kazandırır.

4. haklısın elması sevdim tallon zaten 4-4-5 k vuruyor benim kalkan 450 k küsür rahat olur eyv

Cillos™ ve General(Shadow.sword) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.