Uçuş düzeni mi Kalın sıkmak mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve M•A•R•E•Ş•A•L tarafından 15 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 18 argem var hiç uçuş düzenim yok. Sizce hangisini önce halledeyim?

Uçuş düzeniyse lütfen hangisi olduğunu yazın.

Gemim Aegis.

2. Jedi-Dogan

Jedi-Dogan User

elmas almanı tavsiye edebilirim daha rahat kasılırsın aegis ile

3. Merhaba ,

Gemi , Lazer , Kalkan vb. bilgilerinizi ve ayrıca genel olarak oyunda neler yaparsınız ( kasma , kapı , baskın v.b. ) yazarsanız ona göre hangisi daha uygun olduğu yorumlanabilir.

İyi forumlar.

4. Gemim Aegis, full lf3, full bo2 palladium topluyorum şu aralar.

5. Merhaba ,

Palladium topluyorsanız Elmas belki bir yere kadar işinize yarayabilir. Fakat azalan ile gelen ne kadar bir birini dengeler bilemiyorum.

Eğer klasik 24 arge ile kalın sıkmaya göre dağıttıysanız ve imkan varsa 18 üzerine 6 arge yaparak 24 ile kalın sıkabilecekseniz bence kalın sıkmaya göre argeyi 24'leyin.

Yanılmıyorsam ilk Kalp aldım , sonra Güve , sonra Bariyer , sonra Kıskaç derken denk geldi Yarasa v.b. şeklinde ilerledim. Fakat bu sıralama kişilere göre değişiyor. Bazıları direkt olarak Elmas yada Güve alabiliyor.

İyi forumlar.

6. Yarasanın özelliklerini ve nasıl elde edeceğimi yazar mısın?

7. Merhaba ,

Cadılar Bayramı zamanında çıkıyor yada etkinliklere bağlı olarak.

Buradaki konuyu incelerseniz uçuş düzenleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Jameika-TR bunu beğendi.
  8. Jameika-TR

Jameika-TR User

Aegis'im Elmasım var ve çok çok rahatım onu geçtim ben elması goliyken aldım kasılırken yine çok rahattım elmas kasılmak için iyi ama VSlerde elmas dp bakımından sıkıntı onla başlamadıgın sürece

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.