Uçuş Düzeni Tavsiyesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ARZEN tarafından 25 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARZEN

ARZEN User

Merhaba arkadaşlar. Droit Uçuş Düzenleri oyundaki gemilerimizin özelliklerine bir ya da birçok avantaj sağlamaktadır. Gelişmekte olan oyuncular için en sık kullanılması gereken, olmazsa olmaz denebilecek tavsiyelerinizi bu başlık altında bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

ZEUS. bunu beğendi.
  2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Gemi özelliklerinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi Forumlar.

3. ARZEN

ARZEN User

10 iris, 24 lf-4, goliath-surgeon kullanıyorum genel olarak. Geliştirmelerime başlamadım. Havoc ve Hercules tasarımlarım da yarım. Lazer hasarından tasarruf etmek için npc keserken burgu oluşumunu kullanıyorum. Halka'yı kullanışşlı göremedim. Elimde elit olarak bu iki düzen var sadece. Zaten bu düzenlerin en büyük eksiklikleri de hızından düşürmesi.

4. Merhaba ,

Bazı durumlarda Burgu , bazen Kalp , bazen Güve veya Halka düzeni kullanılabiliyor. Oyunda daha çok ne yaptığınıza yani oyun tarzınıza göre tercihler değişebiliyor. Daha çok kasılıp görev mi yapıyorsunuz , kapı mı yoksa savaş veya baskın mı ? Bunlara göre kullanılacak uçuş düzenleri değişmektedir.

İyi forumlar.

5. ARZEN

ARZEN User

Çok teşekkür ederim =)

Duck▲ bunu beğendi.
  6. Güve ve Kalp alabilirsin.
    hem kapılarda yarar sağlar, hem de savaşırken hala en etkili diroit düzenlerinden biri.
    Kalp'te güvenin yediği kalkanı sen dp kaybetmeden sana geri kazandırır. Hız dezavantajı da olmaz

ARZEN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.