Uçuş Düzeni Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve βlαcκåzƦàîl™[¢®m™] tarafından 21 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gemime Göre Sizce Hangisini Almalıyım ?

1. Güve

57,1%
  2. Kalp

71,4%
  3. Bariyer

14,3%
  4. Kıskaç

14,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu konu hakkında baya bi düşündüm acaba hangi uçuş düzeni daha yaralı diye ama bi karar veremedim ve size soriyim dedim modlarım ve arkadşlarım yardımınızı bekliyorum lütfen ankete cevabınızı bildirin veya bi cevap yazın

9 argeyim kalkan enerjisi 5/5 gemi gövdesi 1/2 ısı arayıcısı 1/2 depocu 1/5 kelle avcısı 1/2 goliyim 6iris 2 flax 2lf4 full lf3 5 bo2 yim

Son düzenlenen: 22 Haziran 2014
  2. Merhaba ,

Gemi türü yada türleri ve ekipman-arge gibi bilgilerinizi de yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz.

İlk mesajınızı yeniden düzenleyip alt kısma ekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. düzenledim modum

4. bence şuan kalp almalisin güve uçuş düzeninin geminin donanim bilgilerine göre senin gemine gitmeyeceğini düşünüyorum

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

genelde ben kalp alınmasından yanayım ama senin kalkalar zaten düşük güve alsa kalkanını pek etkilemiyeceğini düşünüyorum onun için güve al derim
    yok ben çok kısa zamanda kalkanları fullerim diyorsan kalp al

6. fullaerim 1 haftayada bilmem ki kalpde hasar düşürüo yani bide modları dinliyeyim ama sizin fikrinizide dikkate alacağım sağolun

7. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

rica ederim :)

8. kalkanın eger 300 geçbilirse yada 280 ln elmas al dp azalıo ama kalkanın çoglaır talon tek yerinde kesersin arda 15sn kaçrsın oda kakan dolar uzkatan sıkarsın gene durrur seprom + tasrım takarsan 290 eder galiba

9. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Tavsiyem kalp uçuş düzenidir.

Diroit kontrol birimine kalp uçuş düzenini ekler.

Kalkan değerini % 10 ve darbe puanlarını % 20 artırır. Diğer yandan, lazer hasarını % 5 azaltır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.