uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ΓΘCCΘ•™ tarafından 6 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangisi

1. Elmas

oy sayısı 14
    73,7%
  2. Kalp

oy sayısı 5
    26,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

Elmas düzeni bir taraftan iyi fakat maksimum kalkan yenilemesi ( 5k ) için 500.000 kalkan değeri olması lazım.

100.000 > 1k
    200.000 > 2k
    300.000 > 3k

şeklinde gidiyor ve ayrıca yenileme miktarı ile aldığınız hasar arasında fark varsa Elmas pek etkili olmayacaktır diye tahmin ediyorum. Fakat diğer taraftan Kalp düzeni " Kalkan değerini % 10 ve darbe puanlarını % 20 artırır. Diğer yandan, lazer hasarını % 5 azaltır. " özellikleri daha iyi bana kalırsa.

%5 vuruş azalmasını %5 vuruş arttıran tasarım ile telafi edebilirsiniz.

İyi forumlar.

MKS-705 bunu beğendi.
  2. Adminim bende elmas var 230a 400 kalkanım var cubide bütün hasarı yediğim halde çok iyi dayanıyor ayrıca kalkan varken sar-02 roketi kullanıyorum süper oluyor :) arkadaşda benden eksik değil sanırım.

3. bende hafifte 270 k kalkan x1 sepromla 5 k ağırda 450 k kalkan 6 k vuruş var sepromlu kalp mi alayım elmasmı konfiler böyle

4. MKS-705

MKS-705 User

bnde bunu dmek istyrdum adminim sağoln :)

5. Kardeş sen daha karar veremedin mi :) Kasılmak için en iyisi elmas düşünmeye bile gerek yok, kalp hasarı azaltıyor uzun mesafede korunma amaçlı kullanılır. +baskına gidersen güveye geçerken kullanırsın.

6. o zaman alıyorum elması :D

7. elmas al ticaretten de credi ile aegis çok rahat bir şekilde kasılırsınız :)

8. Elması aldım haftaya kadar indirim paketim var 30 bin uri kasıp pazar günü 45 bin uri çekip kalp almayıda düşünüyorum fikirler için teşekkürler

9. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

İsabetli bir karar vermişsiniz kasılmanız dahada kolaylaşacaktır,hayırlı olsun.

İyi Forumlar.

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.